G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA

Contactgegevens G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoonakkerdreef 33 8791 Beveren-Leie (Waregem), België

Telefoon (phone): +32 (83) 474-34-12 +32 (83) 474-34-12

Fax (fax): +32 (87) 819-29-13 +32 (87) 819-29-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA
Products information G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06462951660
Ondernemingsnummer: 4637847900
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA
(Get full report from official database of BE for G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA
Addition kinds of activities for G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA

291199. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
361203. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
35530000. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
39990204. Haar netjes | Hair nets
73420100. Desinfectie diensten | Disinfecting services

Werken bij G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: SK TRAITEUR

  Type: Studentenjob

  Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

 • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

 • customer service (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: SIEVERT

  Type: Vaste Job

  -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

 • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Vaste Job

  Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

  Type: Vaste Job

  Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

 • Afdelingsmanager (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

 • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: SAILLART

  Type: Werfreserve

  U gaat mee feesten verzorgen

Zoek naar antwoorden van G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA in sociale netwerken
Look for responds of G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA. Laat een reactie achter voor G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA. G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA. Leave a respond for G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA. G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA op de google maps. Adres en contacten G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA
Location of G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA on the google maps. Address and contacts of G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA: ANNE-MARIE MAILLEUX | Vin et Chocolat | PASTEL | Blanc sur Blanc SA | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA: ANNE-MARIE MAILLEUX | Vin et Chocolat | PASTEL | Blanc sur Blanc SA | VRIJE LAGERE SCHOOL

G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06462951660. Het bedrijf G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA bevindt zich op het adres: Hoonakkerdreef 33 8791 Beveren-Leie (Waregem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA, openstaande posities, locatie van G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA op de kaart.

G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA, company assigned to the tax number BE06462951660. The company G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA is located at the address: Hoonakkerdreef 33 8791 Beveren-Leie (Waregem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA were not found.
The main activity of G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA is not available. You also can look at reviews of G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA, open positions, location of G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.D.V. Timmer- & Schrijnwerk BVBA, employees, financial statistics.