ANNE-MARIE MAILLEUX

Contactgegevens ANNE-MARIE MAILLEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE-MARIE MAILLEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE-MARIE MAILLEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA TOISON D'OR 182; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84315360 (+32-84315360) 84315360 (+32-84315360)

Fax (fax): +32 (3) 222-99-17 +32 (3) 222-99-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE-MARIE MAILLEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE-MARIE MAILLEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE-MARIE MAILLEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE-MARIE MAILLEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE-MARIE MAILLEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE-MARIE MAILLEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE-MARIE MAILLEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE-MARIE MAILLEUX
Products information ANNE-MARIE MAILLEUX

BTW identificatienummer (tax): BE07984832763
Ondernemingsnummer: 4715026855
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ANNE-MARIE MAILLEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE-MARIE MAILLEUX
(Get full report from official database of BE for ANNE-MARIE MAILLEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE-MARIE MAILLEUX
Addition kinds of activities for ANNE-MARIE MAILLEUX

326900. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
329904. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
07210408. Mechanische teeltdiensten | Mechanical cultivation services
12419906. Mijnbouwdiensten, nv: bitumineus | Mining services, nec: bituminous
14299905. Grits mijnbouw (gebroken steen) | Grits mining (crushed stone)
20929908. Schaaldieren, vers: Gegoten en verpakt in niet-afgesloten containers | Shellfish, fresh: shucked and packed in nonsealed containers
24990803. Handgrepen, hout | Handles, wood
34431100. Chambers en caissons | Chambers and caissons
38260302. Vloeistofchromatografische instrumenten | Liquid chromatographic instruments
47299900. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec

Werken bij ANNE-MARIE MAILLEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE-MARIE MAILLEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE-MARIE MAILLEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE-MARIE MAILLEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker aansluiter (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn aannemers van openbare werken en zoeken een gemotiveerd persoon om putten te maken voor aansluiting van gas en electriciteit. Er is kans om door te groeien. U beschikt over een goede fysiek want u helpt bij het leggen van kabels in de sleuven.

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Westerlo, Veerle-Laakdal, Eindhout (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • POETSHULP GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • jobstudent verkoopsmedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal van de klant Kassa Aanvullen rekken Orde en netheid

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

Zoek naar antwoorden van ANNE-MARIE MAILLEUX in sociale netwerken
Look for responds of ANNE-MARIE MAILLEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE-MARIE MAILLEUX. Laat een reactie achter voor ANNE-MARIE MAILLEUX. ANNE-MARIE MAILLEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE-MARIE MAILLEUX. Leave a respond for ANNE-MARIE MAILLEUX. ANNE-MARIE MAILLEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE-MARIE MAILLEUX op de google maps. Adres en contacten ANNE-MARIE MAILLEUX
Location of ANNE-MARIE MAILLEUX on the google maps. Address and contacts of ANNE-MARIE MAILLEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE-MARIE MAILLEUX ANNE-MARIE MAILLEUX: FLSIMONE PERELE BENELUX SA | MIES DE WILDE | FRANCIS GRANIER | BARBARA ET XAVIER | T. MARTIN

Other related companies as ANNE-MARIE MAILLEUX: FLSIMONE PERELE BENELUX SA | MIES DE WILDE | FRANCIS GRANIER | BARBARA ET XAVIER | T. MARTIN

ANNE-MARIE MAILLEUX is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE-MARIE MAILLEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07984832763. Het bedrijf ANNE-MARIE MAILLEUX bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA TOISON D'OR 182; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 687,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in ANNE-MARIE MAILLEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANNE-MARIE MAILLEUX is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE-MARIE MAILLEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE-MARIE MAILLEUX, openstaande posities, locatie van ANNE-MARIE MAILLEUX op de kaart.

ANNE-MARIE MAILLEUX is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE-MARIE MAILLEUX, company assigned to the tax number BE07984832763. The company ANNE-MARIE MAILLEUX is located at the address: AVENUE DE LA TOISON D'OR 182; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 687,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in ANNE-MARIE MAILLEUX were not found.
The main activity of ANNE-MARIE MAILLEUX is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE-MARIE MAILLEUX is not available. You also can look at reviews of ANNE-MARIE MAILLEUX, open positions, location of ANNE-MARIE MAILLEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE-MARIE MAILLEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE-MARIE MAILLEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE-MARIE MAILLEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE-MARIE MAILLEUX, employees, financial statistics.