Schillings P SPRL

Contactgegevens Schillings P SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schillings P SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schillings P SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meuschemen 1A 4837 Baelen, België

Telefoon (phone): +32 (67) 780-38-74 +32 (67) 780-38-74

Fax (fax): +32 (9) 745-34-48 +32 (9) 745-34-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schillings P SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schillings P SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schillings P SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schillings P SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schillings P SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schillings P SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schillings P SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schillings P SPRL
Products information Schillings P SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02490295410
Ondernemingsnummer: 8399566650
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Schillings P SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schillings P SPRL
(Get full report from official database of BE for Schillings P SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schillings P SPRL
Addition kinds of activities for Schillings P SPRL

1446. Industrieel zand | Industrial sand
9711. nationale veiligheid | National security
20450106. Cake mixen, bereid: van gekochte bloem | Cake mixes, prepared: from purchased flour
35370203. Cabines, voor industriële vrachtwagens en trekkers | Cabs, for industrial trucks and tractors
50870303. Vloermachines, onderhoud | Floor machinery, maintenance
76299906. Gereedschapsherstelling, elektrisch | Tool repair, electric

Werken bij Schillings P SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schillings P SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schillings P SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schillings P SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

 • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

 • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

 • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

 • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

 • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

 • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

  Regio: HAASRODE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LOTUS CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

 • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

 • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

  Type: Vaste Job

  GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

 • Lasser (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Vaste Job

  Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

Zoek naar antwoorden van Schillings P SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Schillings P SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schillings P SPRL. Laat een reactie achter voor Schillings P SPRL. Schillings P SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schillings P SPRL. Leave a respond for Schillings P SPRL. Schillings P SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schillings P SPRL op de google maps. Adres en contacten Schillings P SPRL
Location of Schillings P SPRL on the google maps. Address and contacts of Schillings P SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Schillings P SPRL Schillings P SPRL: DE MARMIET | RONAN VAN AELST | BRUSSELMANS Metaalbouw BVBA | RATIO PATIO | Turnhoutse Fotogravure NV

Other related companies as Schillings P SPRL: DE MARMIET | RONAN VAN AELST | BRUSSELMANS Metaalbouw BVBA | RATIO PATIO | Turnhoutse Fotogravure NV

Schillings P SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schillings P SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02490295410. Het bedrijf Schillings P SPRL bevindt zich op het adres: Meuschemen 1A 4837 Baelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Schillings P SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schillings P SPRL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schillings P SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schillings P SPRL, openstaande posities, locatie van Schillings P SPRL op de kaart.

Schillings P SPRL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schillings P SPRL, company assigned to the tax number BE02490295410. The company Schillings P SPRL is located at the address: Meuschemen 1A 4837 Baelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Schillings P SPRL were not found.
The main activity of Schillings P SPRL is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Schillings P SPRL is not available. You also can look at reviews of Schillings P SPRL, open positions, location of Schillings P SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schillings P SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schillings P SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schillings P SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schillings P SPRL, employees, financial statistics.