TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN

Contactgegevens TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 44; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 70222229 (+32-70222229) 70222229 (+32-70222229)

Fax (fax): +32 (15) 295-48-50 +32 (15) 295-48-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN
Products information TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE08061737060
Ondernemingsnummer: 4044860839
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN
Addition kinds of activities for TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN

02510000. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
16110200. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
20999913. pectine | Pectin
23920100. Kussens en kussens | Cushions and pillows
27590703. Etiketten en afdichtingen: drukwerk, NSK | Labels and seals: printing, nsk
33519904. Uitgedrukte vormen, nec, koper en koperlegering | Extruded shapes, nec, copper and copper alloy
36120000. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
39490210. Scoops, krab en vis | Scoops, crab and fish
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum

Werken bij TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN. TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN. Leave a respond for TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN. TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN
Location of TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN: PENDERS-HEIJENS-DE BETONKLINKE BVBA | D'OUDE SCHUUR | Stephan | Viking Sailing SPRL | SOCIALIST. MUTUALITEIT

Other related companies as TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN: PENDERS-HEIJENS-DE BETONKLINKE BVBA | D'OUDE SCHUUR | Stephan | Viking Sailing SPRL | SOCIALIST. MUTUALITEIT

TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08061737060. Het bedrijf TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 44; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN op de kaart.

TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE08061737060. The company TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN is located at the address: GROTE MARKT 44; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Reisbureaus. Products created in TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN were not found.
The main activity of TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN, open positions, location of TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN, employees, financial statistics.