FLHUART VITAL SPRL

Contactgegevens FLHUART VITAL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHUART VITAL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHUART VITAL SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Carriere 2 6470 Sivry-Rance - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-60-41-10-24 32-60-41-10-24

Fax (fax): 32-60-41-19-24 32-60-41-19-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHUART VITAL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHUART VITAL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHUART VITAL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHUART VITAL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHUART VITAL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHUART VITAL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHUART VITAL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHUART VITAL SPRL
Products information FLHUART VITAL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07865905761
Ondernemingsnummer: 2054962158
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLHUART VITAL SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHUART VITAL SPRL
(Get full report from official database of BE for FLHUART VITAL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHUART VITAL SPRL
Addition kinds of activities for FLHUART VITAL SPRL

23699905. Speelpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Play suits: girls', children's, and infants'
23929902. Mops, vloer en stof | Mops, floor and dust
24410302. Stammenlatten, hout | Trunk slats, wood
36130101. Circuit breakers, lucht | Circuit breakers, air
37519901. Frames, motorfiets en fiets | Frames, motorcycle and bicycle
38250216. Lab standaarden, elektrisch: weerstand, inductie, capaciteit | Lab standards, electric: resistance, inductance, capacitance
60110000. Federale reserve banken | Federal reserve banks
72510101. Bootblock salon | Bootblock parlor
87120101. Bouwkunde | Architectural engineering
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij FLHUART VITAL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHUART VITAL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHUART VITAL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHUART VITAL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet het uitvoerende werk. Kablage uitvoeringen. Foutopsporingen. ...

 • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

 • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

 • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

 • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: NMBS

  Type: Vaste Job

  Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

 • Logopedist (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van FLHUART VITAL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLHUART VITAL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHUART VITAL SPRL. Laat een reactie achter voor FLHUART VITAL SPRL. FLHUART VITAL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHUART VITAL SPRL. Leave a respond for FLHUART VITAL SPRL. FLHUART VITAL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHUART VITAL SPRL op de google maps. Adres en contacten FLHUART VITAL SPRL
Location of FLHUART VITAL SPRL on the google maps. Address and contacts of FLHUART VITAL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHUART VITAL SPRL FLHUART VITAL SPRL: C.I.P. NV | Softsolutions I D C | FERZO DESIGN BVBA | ROTO FRANK | Coene E

Other related companies as FLHUART VITAL SPRL: C.I.P. NV | Softsolutions I D C | FERZO DESIGN BVBA | ROTO FRANK | Coene E

FLHUART VITAL SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHUART VITAL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865905761. Het bedrijf FLHUART VITAL SPRL bevindt zich op het adres: R. Carriere 2 6470 Sivry-Rance - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLHUART VITAL SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHUART VITAL SPRL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHUART VITAL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHUART VITAL SPRL, openstaande posities, locatie van FLHUART VITAL SPRL op de kaart.

FLHUART VITAL SPRL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHUART VITAL SPRL, company assigned to the tax number BE07865905761. The company FLHUART VITAL SPRL is located at the address: R. Carriere 2 6470 Sivry-Rance - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLHUART VITAL SPRL were not found.
The main activity of FLHUART VITAL SPRL is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHUART VITAL SPRL is not available. You also can look at reviews of FLHUART VITAL SPRL, open positions, location of FLHUART VITAL SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHUART VITAL SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHUART VITAL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHUART VITAL SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHUART VITAL SPRL, employees, financial statistics.