SPILLEMAECKERS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • SPILLEMAECKERS
Private companiesMotion Pictures • SPILLEMAECKERS

Contactgegevens SPILLEMAECKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPILLEMAECKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPILLEMAECKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 293; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36466224 (+32-36466224) 36466224 (+32-36466224)

Fax (fax): +32 (87) 485-23-87 +32 (87) 485-23-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPILLEMAECKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPILLEMAECKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPILLEMAECKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPILLEMAECKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPILLEMAECKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPILLEMAECKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPILLEMAECKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPILLEMAECKERS
Products information SPILLEMAECKERS

BTW identificatienummer (tax): BE06366271972
Ondernemingsnummer: 1623199462
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in SPILLEMAECKERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPILLEMAECKERS
(Get full report from official database of BE for SPILLEMAECKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPILLEMAECKERS
Addition kinds of activities for SPILLEMAECKERS

8092. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers
373199. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
22210203. Shirting stoffen, synthetische vezels en zijden | Shirting fabrics, manmade fiber and silk
35410504. Tapping machines | Tapping machines
59630200. Voedingsdiensten, directe verkoop | Food services, direct sales

Werken bij SPILLEMAECKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPILLEMAECKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPILLEMAECKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPILLEMAECKERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - bediende/verkoper BIO-PLANET Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor biowinkel Bio-Planet te Groot-Bijgaarden zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, kassa, hulp en advies aan de klanten, opvolging van leveringen en bestellingen, datum- en kwaliteitscontrole, ...

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Administratief Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Ukkel zijn we op zoek naar een administratief medewerker met communicatieve skills. Ben je sterk in administratieve taken? Heb je eventueel ervaring in credit control? Ben je graag in contact met mensen? Lees dan snel deze vacature ! Je staat in voor algemene administratieve taken: dispatch van telefoons, mails en brieven, encodage van gegevens in de systemen, scannen en dispatchen van documenten Na een uitgebreide coaching, doe je ook credit control, waarbij je de opvolging van onbetaalde facturen zal uitvoeren

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: NUMBER4

    Type: Vaste Job

    Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van SPILLEMAECKERS in sociale netwerken
Look for responds of SPILLEMAECKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPILLEMAECKERS. Laat een reactie achter voor SPILLEMAECKERS. SPILLEMAECKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPILLEMAECKERS. Leave a respond for SPILLEMAECKERS. SPILLEMAECKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPILLEMAECKERS op de google maps. Adres en contacten SPILLEMAECKERS
Location of SPILLEMAECKERS on the google maps. Address and contacts of SPILLEMAECKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SPILLEMAECKERS SPILLEMAECKERS: COIFFURE MADY | GARAGE BOTTE-BARBARY | Goris BVBA | JEAN CLOQUET | Platteeuw S

Other related companies as SPILLEMAECKERS: COIFFURE MADY | GARAGE BOTTE-BARBARY | Goris BVBA | JEAN CLOQUET | Platteeuw S

SPILLEMAECKERS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPILLEMAECKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06366271972. Het bedrijf SPILLEMAECKERS bevindt zich op het adres: BREDABAAN 293; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 673,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in SPILLEMAECKERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPILLEMAECKERS is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPILLEMAECKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPILLEMAECKERS, openstaande posities, locatie van SPILLEMAECKERS op de kaart.

SPILLEMAECKERS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPILLEMAECKERS, company assigned to the tax number BE06366271972. The company SPILLEMAECKERS is located at the address: BREDABAAN 293; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 673,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reisbureaus. Products created in SPILLEMAECKERS were not found.
The main activity of SPILLEMAECKERS is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPILLEMAECKERS is not available. You also can look at reviews of SPILLEMAECKERS, open positions, location of SPILLEMAECKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPILLEMAECKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPILLEMAECKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPILLEMAECKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPILLEMAECKERS, employees, financial statistics.