SPILLEMAECKERS REISBUREAU

Particuliere bedrijvenLegale diensten • SPILLEMAECKERS REISBUREAU
Private companiesLegal Services • SPILLEMAECKERS REISBUREAU

Contactgegevens SPILLEMAECKERS REISBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPILLEMAECKERS REISBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPILLEMAECKERS REISBUREAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDSTRAAT 10; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15319564 (+32-15319564) 15319564 (+32-15319564)

Fax (fax): +32 (60) 331-67-66 +32 (60) 331-67-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPILLEMAECKERS REISBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPILLEMAECKERS REISBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPILLEMAECKERS REISBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPILLEMAECKERS REISBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPILLEMAECKERS REISBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPILLEMAECKERS REISBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPILLEMAECKERS REISBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPILLEMAECKERS REISBUREAU
Products information SPILLEMAECKERS REISBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE08100189208
Ondernemingsnummer: 8209777832
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in SPILLEMAECKERS REISBUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPILLEMAECKERS REISBUREAU
(Get full report from official database of BE for SPILLEMAECKERS REISBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPILLEMAECKERS REISBUREAU
Addition kinds of activities for SPILLEMAECKERS REISBUREAU

369501. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
35899909. Shredders, industrieel en commercieel | Shredders, industrial and commercial
36990203. Lasapparatuur en apparatuur, ultrasone | Welding machines and equipment, ultrasonic
39990204. Haar netjes | Hair nets
39999900. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
59470101. Kunstwerk en gravures | Artcraft and carvings
65310102. Kopen agent, onroerend goed | Buying agent, real estate

Werken bij SPILLEMAECKERS REISBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPILLEMAECKERS REISBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPILLEMAECKERS REISBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPILLEMAECKERS REISBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit WAREGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • PLAATSER RAMEN/DEUREN & VERANDA'S (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: MOBELEC PRODUCTS

    Type: Vaste Job

    Het plaatsen van ramen, deuren en veranda's in aluminium en PVC op de werf.

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

Zoek naar antwoorden van SPILLEMAECKERS REISBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of SPILLEMAECKERS REISBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPILLEMAECKERS REISBUREAU. Laat een reactie achter voor SPILLEMAECKERS REISBUREAU. SPILLEMAECKERS REISBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPILLEMAECKERS REISBUREAU. Leave a respond for SPILLEMAECKERS REISBUREAU. SPILLEMAECKERS REISBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPILLEMAECKERS REISBUREAU op de google maps. Adres en contacten SPILLEMAECKERS REISBUREAU
Location of SPILLEMAECKERS REISBUREAU on the google maps. Address and contacts of SPILLEMAECKERS REISBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come SPILLEMAECKERS REISBUREAU SPILLEMAECKERS REISBUREAU: BENJAMIN'S KINDERSHOW | Nobody Design NV | JOAN BOUVE | KONINGS KRIS | COIFFURE LIESBETH

Other related companies as SPILLEMAECKERS REISBUREAU: BENJAMIN'S KINDERSHOW | Nobody Design NV | JOAN BOUVE | KONINGS KRIS | COIFFURE LIESBETH

SPILLEMAECKERS REISBUREAU is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPILLEMAECKERS REISBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08100189208. Het bedrijf SPILLEMAECKERS REISBUREAU bevindt zich op het adres: LEOPOLDSTRAAT 10; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in SPILLEMAECKERS REISBUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPILLEMAECKERS REISBUREAU is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPILLEMAECKERS REISBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPILLEMAECKERS REISBUREAU, openstaande posities, locatie van SPILLEMAECKERS REISBUREAU op de kaart.

SPILLEMAECKERS REISBUREAU is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPILLEMAECKERS REISBUREAU, company assigned to the tax number BE08100189208. The company SPILLEMAECKERS REISBUREAU is located at the address: LEOPOLDSTRAAT 10; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus. Products created in SPILLEMAECKERS REISBUREAU were not found.
The main activity of SPILLEMAECKERS REISBUREAU is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPILLEMAECKERS REISBUREAU is not available. You also can look at reviews of SPILLEMAECKERS REISBUREAU, open positions, location of SPILLEMAECKERS REISBUREAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPILLEMAECKERS REISBUREAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPILLEMAECKERS REISBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPILLEMAECKERS REISBUREAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPILLEMAECKERS REISBUREAU, employees, financial statistics.