REISBUREAU SPILLEMAECKERS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • REISBUREAU SPILLEMAECKERS
Private companiesTransportation Equipment • REISBUREAU SPILLEMAECKERS

Contactgegevens REISBUREAU SPILLEMAECKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REISBUREAU SPILLEMAECKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

REISBUREAU SPILLEMAECKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 224; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36533952 (+32-36533952) 36533952 (+32-36533952)

Fax (fax): +32 (87) 731-96-61 +32 (87) 731-96-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REISBUREAU SPILLEMAECKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REISBUREAU SPILLEMAECKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REISBUREAU SPILLEMAECKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REISBUREAU SPILLEMAECKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REISBUREAU SPILLEMAECKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REISBUREAU SPILLEMAECKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REISBUREAU SPILLEMAECKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REISBUREAU SPILLEMAECKERS
Products information REISBUREAU SPILLEMAECKERS

BTW identificatienummer (tax): BE01514709472
Ondernemingsnummer: 6615386962
Hoofdstad (capital): 813,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in REISBUREAU SPILLEMAECKERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REISBUREAU SPILLEMAECKERS
(Get full report from official database of BE for REISBUREAU SPILLEMAECKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor REISBUREAU SPILLEMAECKERS
Addition kinds of activities for REISBUREAU SPILLEMAECKERS

225499. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
09130204. Garnalen, vangen van | Shrimp, catching of
39999913. Brandblussers, draagbaar | Fire extinguishers, portable
73490000. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
73891105. Opname-studio, noncommercial records | Recording studio, noncommercial records

Werken bij REISBUREAU SPILLEMAECKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REISBUREAU SPILLEMAECKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REISBUREAU SPILLEMAECKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REISBUREAU SPILLEMAECKERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Call agent/recruiter gezocht bij Activate Brussel! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Werken bij Activate betekent de perfecte balans tussen een leerzame studentenjob en een superleuke tijd! Je werkt in een jong en enthousiast team waarmee je het gezicht van leuke merken of goede doelen bent. Hiervoor bieden wij jou topbegeleiding en een goed loon. Functieomschrijving Je dagelijkse werkzaamheden kunnen als volgt omschreven worden: Posten van vacatures op verschillende jobboards voor de functie Werver Inkomende sollicitaties via e-mail en de verschillende jobboards beoordelen en verwerken Nabellen van potentiële kandidaten met als doel intakegesprekken in te plannen Administratieve opvolgingen

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van REISBUREAU SPILLEMAECKERS in sociale netwerken
Look for responds of REISBUREAU SPILLEMAECKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor REISBUREAU SPILLEMAECKERS. Laat een reactie achter voor REISBUREAU SPILLEMAECKERS. REISBUREAU SPILLEMAECKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REISBUREAU SPILLEMAECKERS. Leave a respond for REISBUREAU SPILLEMAECKERS. REISBUREAU SPILLEMAECKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REISBUREAU SPILLEMAECKERS op de google maps. Adres en contacten REISBUREAU SPILLEMAECKERS
Location of REISBUREAU SPILLEMAECKERS on the google maps. Address and contacts of REISBUREAU SPILLEMAECKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come REISBUREAU SPILLEMAECKERS REISBUREAU SPILLEMAECKERS: ERA AGENCE REMBRANDT | PETER MAES | Suys Electronics | AU CONFORT DU PIED | IGM SA

Other related companies as REISBUREAU SPILLEMAECKERS: ERA AGENCE REMBRANDT | PETER MAES | Suys Electronics | AU CONFORT DU PIED | IGM SA

REISBUREAU SPILLEMAECKERS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REISBUREAU SPILLEMAECKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01514709472. Het bedrijf REISBUREAU SPILLEMAECKERS bevindt zich op het adres: BREDABAAN 224; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 813,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 541,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in REISBUREAU SPILLEMAECKERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REISBUREAU SPILLEMAECKERS is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REISBUREAU SPILLEMAECKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REISBUREAU SPILLEMAECKERS, openstaande posities, locatie van REISBUREAU SPILLEMAECKERS op de kaart.

REISBUREAU SPILLEMAECKERS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is REISBUREAU SPILLEMAECKERS, company assigned to the tax number BE01514709472. The company REISBUREAU SPILLEMAECKERS is located at the address: BREDABAAN 224; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 813,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 541,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus. Products created in REISBUREAU SPILLEMAECKERS were not found.
The main activity of REISBUREAU SPILLEMAECKERS is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of REISBUREAU SPILLEMAECKERS is not available. You also can look at reviews of REISBUREAU SPILLEMAECKERS, open positions, location of REISBUREAU SPILLEMAECKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REISBUREAU SPILLEMAECKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REISBUREAU SPILLEMAECKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REISBUREAU SPILLEMAECKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REISBUREAU SPILLEMAECKERS, employees, financial statistics.