REISBUREAU DE ZANDBERG

Contactgegevens REISBUREAU DE ZANDBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REISBUREAU DE ZANDBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

REISBUREAU DE ZANDBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELAARSESTRAAT 489; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51308289 (+32-51308289) 51308289 (+32-51308289)

Fax (fax): +32 (58) 791-82-77 +32 (58) 791-82-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REISBUREAU DE ZANDBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REISBUREAU DE ZANDBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REISBUREAU DE ZANDBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REISBUREAU DE ZANDBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REISBUREAU DE ZANDBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REISBUREAU DE ZANDBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REISBUREAU DE ZANDBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REISBUREAU DE ZANDBERG
Products information REISBUREAU DE ZANDBERG

BTW identificatienummer (tax): BE05595306396
Ondernemingsnummer: 9466613769
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in REISBUREAU DE ZANDBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REISBUREAU DE ZANDBERG
(Get full report from official database of BE for REISBUREAU DE ZANDBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor REISBUREAU DE ZANDBERG
Addition kinds of activities for REISBUREAU DE ZANDBERG

863100. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
17420204. Zonne-reflecterende isolatie film | Solar reflecting insulation film
17990611. Apparaat installatie | Appliance installation
25119909. Wat niet planken: hout | Whatnot shelves: wood
32950212. Perliet, geaggregeerd of uitgebreid | Perlite, aggregate or expanded
34960101. Cilinderdraad doek | Cylinder wire cloth
39490207. Kunstenen, vissen: kunstmatig | Lures, fishing: artificial
50470000. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
75320301. Van conversie | Van conversion

Werken bij REISBUREAU DE ZANDBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REISBUREAU DE ZANDBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REISBUREAU DE ZANDBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REISBUREAU DE ZANDBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Metselaar met interesse in een job kort bij huis! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vakman bent u op zoek naar een job kort bij huis, geen onnodige verplaatsingen meer,...? Dan is deze job zeker iets voor jou! jouw takenpakket bestaat uit: het uitzetten van profielen op de werf uitvoeren van metselwerkzaamheden voorbereidende taken, mortel maken,... orde bewaren, materiaal onderhouden,...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van REISBUREAU DE ZANDBERG in sociale netwerken
Look for responds of REISBUREAU DE ZANDBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor REISBUREAU DE ZANDBERG. Laat een reactie achter voor REISBUREAU DE ZANDBERG. REISBUREAU DE ZANDBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REISBUREAU DE ZANDBERG. Leave a respond for REISBUREAU DE ZANDBERG. REISBUREAU DE ZANDBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REISBUREAU DE ZANDBERG op de google maps. Adres en contacten REISBUREAU DE ZANDBERG
Location of REISBUREAU DE ZANDBERG on the google maps. Address and contacts of REISBUREAU DE ZANDBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come REISBUREAU DE ZANDBERG REISBUREAU DE ZANDBERG: VELGHE | GYSELINCK | Dermaut BVBA | Compuvista | PAUL DE KEERSMAEKER

Other related companies as REISBUREAU DE ZANDBERG: VELGHE | GYSELINCK | Dermaut BVBA | Compuvista | PAUL DE KEERSMAEKER

REISBUREAU DE ZANDBERG is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REISBUREAU DE ZANDBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05595306396. Het bedrijf REISBUREAU DE ZANDBERG bevindt zich op het adres: ROESELAARSESTRAAT 489; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in REISBUREAU DE ZANDBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REISBUREAU DE ZANDBERG is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REISBUREAU DE ZANDBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REISBUREAU DE ZANDBERG, openstaande posities, locatie van REISBUREAU DE ZANDBERG op de kaart.

REISBUREAU DE ZANDBERG is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is REISBUREAU DE ZANDBERG, company assigned to the tax number BE05595306396. The company REISBUREAU DE ZANDBERG is located at the address: ROESELAARSESTRAAT 489; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Reisbureaus. Products created in REISBUREAU DE ZANDBERG were not found.
The main activity of REISBUREAU DE ZANDBERG is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of REISBUREAU DE ZANDBERG is not available. You also can look at reviews of REISBUREAU DE ZANDBERG, open positions, location of REISBUREAU DE ZANDBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REISBUREAU DE ZANDBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REISBUREAU DE ZANDBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REISBUREAU DE ZANDBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REISBUREAU DE ZANDBERG, employees, financial statistics.