CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Private companiesTextile Mill Products • CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Contactgegevens CARLSON WAGONLIT TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARLSON WAGONLIT TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE C. MAGNETTE 11B; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42305090 (+32-42305090) 42305090 (+32-42305090)

Fax (fax): +32 (64) 629-47-62 +32 (64) 629-47-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARLSON WAGONLIT TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARLSON WAGONLIT TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARLSON WAGONLIT TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARLSON WAGONLIT TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARLSON WAGONLIT TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Products information CARLSON WAGONLIT TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE02813568115
Ondernemingsnummer: 4136047363
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in CARLSON WAGONLIT TRAVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL
(Get full report from official database of BE for CARLSON WAGONLIT TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Addition kinds of activities for CARLSON WAGONLIT TRAVEL

9621. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation
331200. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
14550000. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
36990300. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
50850201. Lederen riem, verpakking | Leather belting, packing
75499903. Hoge prestaties auto reparatie en service | High performance auto repair and service

Werken bij CARLSON WAGONLIT TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARLSON WAGONLIT TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • HUISHOUDHULP ZANDHOVEN (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Zandhoven en Pulle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van CARLSON WAGONLIT TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of CARLSON WAGONLIT TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Laat een reactie achter voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL. CARLSON WAGONLIT TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Leave a respond for CARLSON WAGONLIT TRAVEL. CARLSON WAGONLIT TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARLSON WAGONLIT TRAVEL op de google maps. Adres en contacten CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Location of CARLSON WAGONLIT TRAVEL on the google maps. Address and contacts of CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come CARLSON WAGONLIT TRAVEL CARLSON WAGONLIT TRAVEL: BACOB | CHRISTOFF | JOSEPH CHARLIER | GRAAFWERKEN SIMONS | GENERAL SYSTEMS EUROPE

Other related companies as CARLSON WAGONLIT TRAVEL: BACOB | CHRISTOFF | JOSEPH CHARLIER | GRAAFWERKEN SIMONS | GENERAL SYSTEMS EUROPE

CARLSON WAGONLIT TRAVEL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARLSON WAGONLIT TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02813568115. Het bedrijf CARLSON WAGONLIT TRAVEL bevindt zich op het adres: RUE C. MAGNETTE 11B; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in CARLSON WAGONLIT TRAVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARLSON WAGONLIT TRAVEL is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARLSON WAGONLIT TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARLSON WAGONLIT TRAVEL, openstaande posities, locatie van CARLSON WAGONLIT TRAVEL op de kaart.

CARLSON WAGONLIT TRAVEL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARLSON WAGONLIT TRAVEL, company assigned to the tax number BE02813568115. The company CARLSON WAGONLIT TRAVEL is located at the address: RUE C. MAGNETTE 11B; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Reisbureaus. Products created in CARLSON WAGONLIT TRAVEL were not found.
The main activity of CARLSON WAGONLIT TRAVEL is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARLSON WAGONLIT TRAVEL is not available. You also can look at reviews of CARLSON WAGONLIT TRAVEL, open positions, location of CARLSON WAGONLIT TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARLSON WAGONLIT TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARLSON WAGONLIT TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARLSON WAGONLIT TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARLSON WAGONLIT TRAVEL, employees, financial statistics.