GENERAL SYSTEMS EUROPE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • GENERAL SYSTEMS EUROPE
Private companiesTextile Mill Products • GENERAL SYSTEMS EUROPE

Contactgegevens GENERAL SYSTEMS EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENERAL SYSTEMS EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENERAL SYSTEMS EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 390; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56728362 (+32-56728362) 56728362 (+32-56728362)

Fax (fax): +32 (2) 669-41-65 +32 (2) 669-41-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENERAL SYSTEMS EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENERAL SYSTEMS EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENERAL SYSTEMS EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENERAL SYSTEMS EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENERAL SYSTEMS EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENERAL SYSTEMS EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENERAL SYSTEMS EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENERAL SYSTEMS EUROPE
Products information GENERAL SYSTEMS EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE03080261230
Ondernemingsnummer: 1329864501
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in GENERAL SYSTEMS EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Microsoft; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENERAL SYSTEMS EUROPE
(Get full report from official database of BE for GENERAL SYSTEMS EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENERAL SYSTEMS EUROPE
Addition kinds of activities for GENERAL SYSTEMS EUROPE

8243. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
348499. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
23990503. Hoeden, met de hand gehaakt | Hats, hand crocheted
27520902. Periodieken, gelithografeerd | Periodicals, lithographed
32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
34999917. Spuitpunten, spuit: aerosol, verf, of insecticide | Nozzles, spray: aerosol, paint, or insecticide
39619900. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs
82110104. Katholieke hogere middelbare school | Catholic senior high school

Werken bij GENERAL SYSTEMS EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENERAL SYSTEMS EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENERAL SYSTEMS EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENERAL SYSTEMS EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent administratie (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    - klanten te begeleiden vakantie- en jaarverhuur - input briefwisseling en klasseren - ophangen affiches, nemen foto's - opname tellers - controle appartementen na vertrek huurders vakantieverhuur - voorbereiden fiche etalage

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • PROJECTLEIDER HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een projectleider. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - planning in orde maken, ontwerp, plannings - en werfvergaderingen, financiële opvolging : vorderingen, hoeveelheden... - je ben het aanspreekpunt voor hoofdaannemer, werfleider en bouwheer

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van GENERAL SYSTEMS EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of GENERAL SYSTEMS EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENERAL SYSTEMS EUROPE. Laat een reactie achter voor GENERAL SYSTEMS EUROPE. GENERAL SYSTEMS EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENERAL SYSTEMS EUROPE. Leave a respond for GENERAL SYSTEMS EUROPE. GENERAL SYSTEMS EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENERAL SYSTEMS EUROPE op de google maps. Adres en contacten GENERAL SYSTEMS EUROPE
Location of GENERAL SYSTEMS EUROPE on the google maps. Address and contacts of GENERAL SYSTEMS EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come GENERAL SYSTEMS EUROPE GENERAL SYSTEMS EUROPE: FLNUMAC ASTRA BVBA | MARC BEJAER | ITALIAN'S SPAGHETTI BAR | ATELIER LANNAUX | STYLMAR NV

Other related companies as GENERAL SYSTEMS EUROPE: FLNUMAC ASTRA BVBA | MARC BEJAER | ITALIAN'S SPAGHETTI BAR | ATELIER LANNAUX | STYLMAR NV

GENERAL SYSTEMS EUROPE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENERAL SYSTEMS EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03080261230. Het bedrijf GENERAL SYSTEMS EUROPE bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 390; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Microsoft; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in GENERAL SYSTEMS EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENERAL SYSTEMS EUROPE is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENERAL SYSTEMS EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENERAL SYSTEMS EUROPE, openstaande posities, locatie van GENERAL SYSTEMS EUROPE op de kaart.

GENERAL SYSTEMS EUROPE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENERAL SYSTEMS EUROPE, company assigned to the tax number BE03080261230. The company GENERAL SYSTEMS EUROPE is located at the address: BRUGSESTEENWEG 390; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Microsoft; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in GENERAL SYSTEMS EUROPE were not found.
The main activity of GENERAL SYSTEMS EUROPE is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GENERAL SYSTEMS EUROPE is not available. You also can look at reviews of GENERAL SYSTEMS EUROPE, open positions, location of GENERAL SYSTEMS EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENERAL SYSTEMS EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENERAL SYSTEMS EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENERAL SYSTEMS EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENERAL SYSTEMS EUROPE, employees, financial statistics.