BUREAU SCANDINAVIA

Contactgegevens BUREAU SCANDINAVIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU SCANDINAVIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU SCANDINAVIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIRPLEIN 9; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25217770 (+32-25217770) 25217770 (+32-25217770)

Fax (fax): +32 (4) 273-45-14 +32 (4) 273-45-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU SCANDINAVIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU SCANDINAVIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU SCANDINAVIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU SCANDINAVIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU SCANDINAVIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU SCANDINAVIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU SCANDINAVIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU SCANDINAVIA
Products information BUREAU SCANDINAVIA

BTW identificatienummer (tax): BE07473693847
Ondernemingsnummer: 9972808837
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in BUREAU SCANDINAVIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU SCANDINAVIA
(Get full report from official database of BE for BUREAU SCANDINAVIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU SCANDINAVIA
Addition kinds of activities for BUREAU SCANDINAVIA

3479. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
51720203. Benzine | Gasoline
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats
62319901. Commodity contract uitwisseling | Commodity contract exchanges
87419902. Bouwmanagement | Construction management

Werken bij BUREAU SCANDINAVIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU SCANDINAVIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU SCANDINAVIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU SCANDINAVIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

Zoek naar antwoorden van BUREAU SCANDINAVIA in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU SCANDINAVIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU SCANDINAVIA. Laat een reactie achter voor BUREAU SCANDINAVIA. BUREAU SCANDINAVIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU SCANDINAVIA. Leave a respond for BUREAU SCANDINAVIA. BUREAU SCANDINAVIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU SCANDINAVIA op de google maps. Adres en contacten BUREAU SCANDINAVIA
Location of BUREAU SCANDINAVIA on the google maps. Address and contacts of BUREAU SCANDINAVIA

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU SCANDINAVIA BUREAU SCANDINAVIA: CHRISTIANA MEIREMANS | TAPIS LAND SPRL | PROCOM | ERIK BOGAERT | GINO ET FILS SCRIS

Other related companies as BUREAU SCANDINAVIA: CHRISTIANA MEIREMANS | TAPIS LAND SPRL | PROCOM | ERIK BOGAERT | GINO ET FILS SCRIS

BUREAU SCANDINAVIA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU SCANDINAVIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473693847. Het bedrijf BUREAU SCANDINAVIA bevindt zich op het adres: MEIRPLEIN 9; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in BUREAU SCANDINAVIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU SCANDINAVIA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU SCANDINAVIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU SCANDINAVIA, openstaande posities, locatie van BUREAU SCANDINAVIA op de kaart.

BUREAU SCANDINAVIA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU SCANDINAVIA, company assigned to the tax number BE07473693847. The company BUREAU SCANDINAVIA is located at the address: MEIRPLEIN 9; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus. Products created in BUREAU SCANDINAVIA were not found.
The main activity of BUREAU SCANDINAVIA is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU SCANDINAVIA is not available. You also can look at reviews of BUREAU SCANDINAVIA, open positions, location of BUREAU SCANDINAVIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU SCANDINAVIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU SCANDINAVIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU SCANDINAVIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU SCANDINAVIA, employees, financial statistics.