CHRISTIANA MEIREMANS

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • CHRISTIANA MEIREMANS
Private companiesGeneral Merchandise Stores • CHRISTIANA MEIREMANS

Contactgegevens CHRISTIANA MEIREMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIANA MEIREMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIANA MEIREMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUGGEVELDLAAN 731B1; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33243737 (+32-33243737) 33243737 (+32-33243737)

Fax (fax): +32 (12) 471-59-61 +32 (12) 471-59-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIANA MEIREMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIANA MEIREMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIANA MEIREMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIANA MEIREMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIANA MEIREMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIANA MEIREMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIANA MEIREMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIANA MEIREMANS
Products information CHRISTIANA MEIREMANS

BTW identificatienummer (tax): BE06487121582
Ondernemingsnummer: 3141510009
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in CHRISTIANA MEIREMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIANA MEIREMANS
(Get full report from official database of BE for CHRISTIANA MEIREMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIANA MEIREMANS
Addition kinds of activities for CHRISTIANA MEIREMANS

3999. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
569999. Diverse kleding- en accessoireswinkels, niet inbegrepen | Miscellaneous apparel and accessory stores, nec
20110400. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
51691202. Antivriesverbindingen | Anti-freeze compounds

Werken bij CHRISTIANA MEIREMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIANA MEIREMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIANA MEIREMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIANA MEIREMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Schilder (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van CHRISTIANA MEIREMANS in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIANA MEIREMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIANA MEIREMANS. Laat een reactie achter voor CHRISTIANA MEIREMANS. CHRISTIANA MEIREMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIANA MEIREMANS. Leave a respond for CHRISTIANA MEIREMANS. CHRISTIANA MEIREMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIANA MEIREMANS op de google maps. Adres en contacten CHRISTIANA MEIREMANS
Location of CHRISTIANA MEIREMANS on the google maps. Address and contacts of CHRISTIANA MEIREMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIANA MEIREMANS CHRISTIANA MEIREMANS: SLAGERIJ GROEP WAUTERS | VLEESWAREN DE BRUYN & CIE | Aspa BVBA | G.T.D. EXPRESS | MARIA BAERT

Other related companies as CHRISTIANA MEIREMANS: SLAGERIJ GROEP WAUTERS | VLEESWAREN DE BRUYN & CIE | Aspa BVBA | G.T.D. EXPRESS | MARIA BAERT

CHRISTIANA MEIREMANS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIANA MEIREMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06487121582. Het bedrijf CHRISTIANA MEIREMANS bevindt zich op het adres: RUGGEVELDLAAN 731B1; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in CHRISTIANA MEIREMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIANA MEIREMANS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIANA MEIREMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIANA MEIREMANS, openstaande posities, locatie van CHRISTIANA MEIREMANS op de kaart.

CHRISTIANA MEIREMANS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIANA MEIREMANS, company assigned to the tax number BE06487121582. The company CHRISTIANA MEIREMANS is located at the address: RUGGEVELDLAAN 731B1; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in CHRISTIANA MEIREMANS were not found.
The main activity of CHRISTIANA MEIREMANS is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIANA MEIREMANS is not available. You also can look at reviews of CHRISTIANA MEIREMANS, open positions, location of CHRISTIANA MEIREMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIANA MEIREMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIANA MEIREMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIANA MEIREMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIANA MEIREMANS, employees, financial statistics.