Puype Karel

Contactgegevens Puype Karel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Puype Karel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Puype Karel

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Kortrijksestraat 373 8020 Waardamme (Oostkamp), België

Telefoon (phone): +32 (60) 146-45-14 +32 (60) 146-45-14

Fax (fax): +32 (56) 992-19-86 +32 (56) 992-19-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Puype Karel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Puype Karel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Puype Karel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Puype Karel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Puype Karel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Puype Karel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Puype Karel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Puype Karel
Products information Puype Karel

BTW identificatienummer (tax): BE03872924804
Ondernemingsnummer: 5029510498
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Puype Karel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Puype Karel
(Get full report from official database of BE for Puype Karel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Puype Karel
Addition kinds of activities for Puype Karel

729909. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services
24210102. Plafond timmerhout, gekleed | Ceiling lumber, dressed
28690311. Oxaalzuur en metaalzouten | Oxalic acid and metallic salts
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
35310406. Betonbewerking apparatuur | Concrete grouting equipment
35599920. Verfmachines | Paint making machinery
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
62110000. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers

Werken bij Puype Karel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Puype Karel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Puype Karel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Puype Karel. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Strijkster (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: stroobants guido &christian

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een droogkuis en strijkatelier. Voor ons strijkatelier zijn we op zoek naar een strijkster. Je staat vooral in voor het strijken van hemden en andere kledingstukken.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

    Regio: GROTENBERGE

    Bedrijf: SanoRice Belgium

    Type: Studentenjob

    Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

Zoek naar antwoorden van Puype Karel in sociale netwerken
Look for responds of Puype Karel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Puype Karel. Laat een reactie achter voor Puype Karel. Puype Karel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Puype Karel. Leave a respond for Puype Karel. Puype Karel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Puype Karel op de google maps. Adres en contacten Puype Karel
Location of Puype Karel on the google maps. Address and contacts of Puype Karel

Andere gerelateerde bedrijven als come Puype Karel Puype Karel: D. DEPAUW | EDDY PODEVIJN | REF RECORDING STUDIO | C.E.S.P.C.-M. | Vieux Gamapio (Le)

Other related companies as Puype Karel: D. DEPAUW | EDDY PODEVIJN | REF RECORDING STUDIO | C.E.S.P.C.-M. | Vieux Gamapio (Le)

Puype Karel is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Puype Karel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03872924804. Het bedrijf Puype Karel bevindt zich op het adres: Kortrijksestraat 373 8020 Waardamme (Oostkamp). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 843,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Puype Karel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Puype Karel is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Puype Karel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Puype Karel, openstaande posities, locatie van Puype Karel op de kaart.

Puype Karel is a company, that was registered 1988 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Puype Karel, company assigned to the tax number BE03872924804. The company Puype Karel is located at the address: Kortrijksestraat 373 8020 Waardamme (Oostkamp). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 843,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Puype Karel were not found.
The main activity of Puype Karel is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Puype Karel is not available. You also can look at reviews of Puype Karel, open positions, location of Puype Karel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Puype Karel, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Puype Karel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Puype Karel, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Puype Karel, employees, financial statistics.