FLDEKIEN TRANS-AGRO NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • FLDEKIEN TRANS-AGRO NV
Private companiesEducational Services • FLDEKIEN TRANS-AGRO NV

Contactgegevens FLDEKIEN TRANS-AGRO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDEKIEN TRANS-AGRO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDEKIEN TRANS-AGRO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostkerkestr. 22 8600 Diksmuide - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-55-54-61 32-51-55-54-61

Fax (fax): 32-51-55-54-65 32-51-55-54-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDEKIEN TRANS-AGRO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDEKIEN TRANS-AGRO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDEKIEN TRANS-AGRO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDEKIEN TRANS-AGRO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDEKIEN TRANS-AGRO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDEKIEN TRANS-AGRO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDEKIEN TRANS-AGRO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDEKIEN TRANS-AGRO NV
Products information FLDEKIEN TRANS-AGRO NV

BTW identificatienummer (tax): BE03431823730
Ondernemingsnummer: 9837677001
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLDEKIEN TRANS-AGRO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDEKIEN TRANS-AGRO NV
(Get full report from official database of BE for FLDEKIEN TRANS-AGRO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDEKIEN TRANS-AGRO NV
Addition kinds of activities for FLDEKIEN TRANS-AGRO NV

20239901. Ingeblikte room | Canned cream
20769902. Kokosnootolie | Coconut oil
32419902. Natuurlijk cement | Natural cement
35999901. Luchtinlaat filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Air intake filters, internal combustion engine, except auto
38429908. Fractuurapparatuur, chirurgisch | Fracture appliances, surgical
73590500. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services
75429900. Carwashes, nec | Carwashes, nec

Werken bij FLDEKIEN TRANS-AGRO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDEKIEN TRANS-AGRO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDEKIEN TRANS-AGRO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDEKIEN TRANS-AGRO NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

 • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

 • Productie voeding (kaas) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

 • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

  Regio: PERVIJZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

 • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Keyworks

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

 • bekister m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

 • Student magazijnier bouwmaterialen zaterdagwerk (m/v) (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als magazijnier help je de klanten verder die hun bouwmaterialen zelf komen afhalen op de vestiging. Tevens sta je ook in voor de orde en netheid op het terrein.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

  Type: Vaste Job

  Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

 • Meestergast lassen (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

 • Grondwerker (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

 • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van FLDEKIEN TRANS-AGRO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDEKIEN TRANS-AGRO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDEKIEN TRANS-AGRO NV. Laat een reactie achter voor FLDEKIEN TRANS-AGRO NV. FLDEKIEN TRANS-AGRO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDEKIEN TRANS-AGRO NV. Leave a respond for FLDEKIEN TRANS-AGRO NV. FLDEKIEN TRANS-AGRO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDEKIEN TRANS-AGRO NV op de google maps. Adres en contacten FLDEKIEN TRANS-AGRO NV
Location of FLDEKIEN TRANS-AGRO NV on the google maps. Address and contacts of FLDEKIEN TRANS-AGRO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDEKIEN TRANS-AGRO NV FLDEKIEN TRANS-AGRO NV: Theijbers & co boekhouders BVBA | CHAMBRE DE COMMERCE DE BE LUX | RUITENWASSERIJ IVAN | KEUKENS LUCOFORM | Eurovlees NV

Other related companies as FLDEKIEN TRANS-AGRO NV: Theijbers & co boekhouders BVBA | CHAMBRE DE COMMERCE DE BE LUX | RUITENWASSERIJ IVAN | KEUKENS LUCOFORM | Eurovlees NV

FLDEKIEN TRANS-AGRO NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDEKIEN TRANS-AGRO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03431823730. Het bedrijf FLDEKIEN TRANS-AGRO NV bevindt zich op het adres: Oostkerkestr. 22 8600 Diksmuide - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 613,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLDEKIEN TRANS-AGRO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDEKIEN TRANS-AGRO NV is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDEKIEN TRANS-AGRO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDEKIEN TRANS-AGRO NV, openstaande posities, locatie van FLDEKIEN TRANS-AGRO NV op de kaart.

FLDEKIEN TRANS-AGRO NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDEKIEN TRANS-AGRO NV, company assigned to the tax number BE03431823730. The company FLDEKIEN TRANS-AGRO NV is located at the address: Oostkerkestr. 22 8600 Diksmuide - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 613,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLDEKIEN TRANS-AGRO NV were not found.
The main activity of FLDEKIEN TRANS-AGRO NV is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDEKIEN TRANS-AGRO NV is not available. You also can look at reviews of FLDEKIEN TRANS-AGRO NV, open positions, location of FLDEKIEN TRANS-AGRO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDEKIEN TRANS-AGRO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDEKIEN TRANS-AGRO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDEKIEN TRANS-AGRO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDEKIEN TRANS-AGRO NV, employees, financial statistics.