De Backer H & Zn BVBA

Contactgegevens De Backer H & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Backer H & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Backer H & Zn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lavenderstraat 11 9550 Hillegem (Herzele), België

Telefoon (phone): +32 (64) 963-71-51 +32 (64) 963-71-51

Fax (fax): +32 (71) 781-51-90 +32 (71) 781-51-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Backer H & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Backer H & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Backer H & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Backer H & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Backer H & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Backer H & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Backer H & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Backer H & Zn BVBA
Products information De Backer H & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07346801757
Ondernemingsnummer: 4328582763
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in De Backer H & Zn BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Backer H & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for De Backer H & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Backer H & Zn BVBA
Addition kinds of activities for De Backer H & Zn BVBA

654199. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
02799903. Insect boerderij | Insect farm
14799906. Fluorspar mijnbouw | Fluorspar mining
28220102. Butadieen-acrylonitril, nitrilrubber, nbr | Butadiene-acrylonitrile, nitrile rubbers, nbr
35450109. Verniers (precisie gereedschappen van machinisten) | Verniers (machinists' precision tools)
36710209. Geiger mueller buizen | Geiger mueller tubes
47310103. Customhouse makelaars | Customhouse brokers

Werken bij De Backer H & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Backer H & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Backer H & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Backer H & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • Operator met technische kennis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO P&G

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Sint-Denijs/Moen) (SINT-DENIJS)

    Regio: SINT-DENIJS

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

Zoek naar antwoorden van De Backer H & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Backer H & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Backer H & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor De Backer H & Zn BVBA. De Backer H & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Backer H & Zn BVBA. Leave a respond for De Backer H & Zn BVBA. De Backer H & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Backer H & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten De Backer H & Zn BVBA
Location of De Backer H & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of De Backer H & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Backer H & Zn BVBA De Backer H & Zn BVBA: FLYARA BELGIUM SA | Kupa | Cailliau G | Silhouette | ANN LABEEUW

Other related companies as De Backer H & Zn BVBA: FLYARA BELGIUM SA | Kupa | Cailliau G | Silhouette | ANN LABEEUW

De Backer H & Zn BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Backer H & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07346801757. Het bedrijf De Backer H & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Lavenderstraat 11 9550 Hillegem (Herzele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 642,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in De Backer H & Zn BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Backer H & Zn BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Backer H & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Backer H & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van De Backer H & Zn BVBA op de kaart.

De Backer H & Zn BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Backer H & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE07346801757. The company De Backer H & Zn BVBA is located at the address: Lavenderstraat 11 9550 Hillegem (Herzele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 642,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in De Backer H & Zn BVBA were not found.
The main activity of De Backer H & Zn BVBA is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Backer H & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of De Backer H & Zn BVBA, open positions, location of De Backer H & Zn BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Backer H & Zn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Backer H & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Backer H & Zn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Backer H & Zn BVBA, employees, financial statistics.