AB TRAVEL TOURS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • AB TRAVEL TOURS
Private companiesReal Estate • AB TRAVEL TOURS

Contactgegevens AB TRAVEL TOURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB TRAVEL TOURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB TRAVEL TOURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASSAGE SAINTE HONOR? 19; 1000; BRUSSELS, België

Telefoon (phone): 22188090 (+32-22188090) 22188090 (+32-22188090)

Fax (fax): +32 (53) 857-42-97 +32 (53) 857-42-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB TRAVEL TOURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB TRAVEL TOURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB TRAVEL TOURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB TRAVEL TOURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB TRAVEL TOURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB TRAVEL TOURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB TRAVEL TOURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB TRAVEL TOURS
Products information AB TRAVEL TOURS

BTW identificatienummer (tax): BE01661376953
Ondernemingsnummer: 6944427490
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in AB TRAVEL TOURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB TRAVEL TOURS
(Get full report from official database of BE for AB TRAVEL TOURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB TRAVEL TOURS
Addition kinds of activities for AB TRAVEL TOURS

173199. Elektrisch werk, anders | Electrical work, nec
394901. Golfuitrusting | Golf equipment
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
73891600. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services
76991200. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center

Werken bij AB TRAVEL TOURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB TRAVEL TOURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB TRAVEL TOURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB TRAVEL TOURS. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

  • Chauffeur CE - dormir dans le camion toute la semaine (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Pour une entreprise à Poperinge nous cherchons un chauffeur CE qui veut dormir dans le camion toute la semaine. Vous conduisez principalement en France (avec des palletes) - promenades à Toulouse. Puis vous devez parler français.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Monteur centrale verwarming & sanitair (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van verwarming en sanitair zijn we op zoek naar een monteur.

  • Monteur gordijnen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van AB TRAVEL TOURS in sociale netwerken
Look for responds of AB TRAVEL TOURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB TRAVEL TOURS. Laat een reactie achter voor AB TRAVEL TOURS. AB TRAVEL TOURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB TRAVEL TOURS. Leave a respond for AB TRAVEL TOURS. AB TRAVEL TOURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB TRAVEL TOURS op de google maps. Adres en contacten AB TRAVEL TOURS
Location of AB TRAVEL TOURS on the google maps. Address and contacts of AB TRAVEL TOURS

Andere gerelateerde bedrijven als come AB TRAVEL TOURS AB TRAVEL TOURS: BAKKERIJ IGNACE | Grandmont SPRL | Translatim | COIFFURE APHRODITE | Photo Modern Light SPRL

Other related companies as AB TRAVEL TOURS: BAKKERIJ IGNACE | Grandmont SPRL | Translatim | COIFFURE APHRODITE | Photo Modern Light SPRL

AB TRAVEL TOURS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AB TRAVEL TOURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01661376953. Het bedrijf AB TRAVEL TOURS bevindt zich op het adres: PASSAGE SAINTE HONOR? 19; 1000; BRUSSELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in AB TRAVEL TOURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB TRAVEL TOURS is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB TRAVEL TOURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB TRAVEL TOURS, openstaande posities, locatie van AB TRAVEL TOURS op de kaart.

AB TRAVEL TOURS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is AB TRAVEL TOURS, company assigned to the tax number BE01661376953. The company AB TRAVEL TOURS is located at the address: PASSAGE SAINTE HONOR? 19; 1000; BRUSSELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus. Products created in AB TRAVEL TOURS were not found.
The main activity of AB TRAVEL TOURS is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AB TRAVEL TOURS is not available. You also can look at reviews of AB TRAVEL TOURS, open positions, location of AB TRAVEL TOURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB TRAVEL TOURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB TRAVEL TOURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB TRAVEL TOURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB TRAVEL TOURS, employees, financial statistics.