VEROLIFT BVBA

Contactgegevens VEROLIFT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEROLIFT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEROLIFT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Afsneestraat 6; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Telefoon (phone): 09 220 79 78 (+32-09 220 79 78) 09 220 79 78 (+32-09 220 79 78)

Fax (fax): 09 220 90 88 (+32-09 220 90 88) 09 220 90 88 (+32-09 220 90 88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEROLIFT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEROLIFT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEROLIFT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEROLIFT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEROLIFT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEROLIFT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEROLIFT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEROLIFT BVBA
Products information VEROLIFT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01534210205
Ondernemingsnummer: 2749023437
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 127,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Elevators

Product categorie (product category): Rehabiliation apparatus and aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEROLIFT BVBA
(Get full report from official database of BE for VEROLIFT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEROLIFT BVBA
Addition kinds of activities for VEROLIFT BVBA

32690302. Bevestiging van goud, zilver of ander metaal op china | Encrusting gold, silver, or other metal on china
36410211. Ultraviolette lampen | Ultraviolet lamps
38250306. Energie meetapparatuur, elektrisch | Energy measuring equipment, electrical
38610311. Fotoflash apparatuur, behalve lampen | Photoflash equipment, except lamps
73630101. Employee leasing service | Employee leasing service
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij VEROLIFT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEROLIFT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEROLIFT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEROLIFT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DE KLEINE VOS

    Type: Werfreserve

    Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

Zoek naar antwoorden van VEROLIFT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VEROLIFT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEROLIFT BVBA. Laat een reactie achter voor VEROLIFT BVBA. VEROLIFT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEROLIFT BVBA. Leave a respond for VEROLIFT BVBA. VEROLIFT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEROLIFT BVBA op de google maps. Adres en contacten VEROLIFT BVBA
Location of VEROLIFT BVBA on the google maps. Address and contacts of VEROLIFT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VEROLIFT BVBA VEROLIFT BVBA: MARCEL RITS | EBC | OLIVIER BLARIAUX | J. VIVARIO | Van Herck Klinkerwerken

Other related companies as VEROLIFT BVBA: MARCEL RITS | EBC | OLIVIER BLARIAUX | J. VIVARIO | Van Herck Klinkerwerken

VEROLIFT BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEROLIFT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01534210205. Het bedrijf VEROLIFT BVBA bevindt zich op het adres: Afsneestraat 6; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 127,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rehabiliation apparatus and aids. Lijst met producten zijn Elevators.
De hoofdactiviteit van VEROLIFT BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEROLIFT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEROLIFT BVBA, openstaande posities, locatie van VEROLIFT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VEROLIFT BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEROLIFT BVBA, company assigned to the tax number BE01534210205. The company VEROLIFT BVBA is located at the address: Afsneestraat 6; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 127,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rehabiliation apparatus and aids. List of products are Elevators.
The main activity of VEROLIFT BVBA is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VEROLIFT BVBA is not available. You also can look at reviews of VEROLIFT BVBA, open positions, location of VEROLIFT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEROLIFT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEROLIFT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEROLIFT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEROLIFT BVBA, employees, financial statistics.