Medipost

Contactgegevens Medipost: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Medipost: address, phone, fax, email, website, opening hours

Medipost

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ernest Solvay 27; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 253 05 39 (+32-04 253 05 39) 04 253 05 39 (+32-04 253 05 39)

Fax (fax): 04 254 01 94 (+32-04 254 01 94) 04 254 01 94 (+32-04 254 01 94)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Medipost: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Medipost"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Medipost"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Medipost, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Medipost. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Medipost, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Medipost. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Medipost
Products information Medipost

BTW identificatienummer (tax): BE01289764404
Ondernemingsnummer: 5200622558
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 520,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Aerosols; Chairs - Invalid; Hospitals - Equipment & Access.; Medical instruments & apparatus; Truss-makers; Pedicure - Supplies; Hygienic articles - Mfg. & Whol.; Orthopedists; Dressing (Antiseptic) - Mfg. & Whol.; Chemists - Equipment & Supplies; Sterilization - Machines & installations; Laboratories - Machines,apparatus & Supplies; Massage equipment & supplies

Product categorie (product category): Rehabiliation apparatus and aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Medipost
(Get full report from official database of BE for Medipost)

Aanvulling soorten activiteiten voor Medipost
Addition kinds of activities for Medipost

391501. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls
38410000. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
38610503. Diazotype (whiteprint) reproductie machines en apparatuur | Diazotype (whiteprint) reproduction machines and equipment
48999901. Gegevenscommunicatiediensten | Data communication services

Werken bij Medipost: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Medipost: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Medipost. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Medipost. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

  • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

Zoek naar antwoorden van Medipost in sociale netwerken
Look for responds of Medipost in social networks

Lees alle opmerkingen voor Medipost. Laat een reactie achter voor Medipost. Medipost bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Medipost. Leave a respond for Medipost. Medipost on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Medipost op de google maps. Adres en contacten Medipost
Location of Medipost on the google maps. Address and contacts of Medipost

Andere gerelateerde bedrijven als come Medipost Medipost: FLA.M.D. SA | ROGER NIMMEGEERS | HENRI DECOCK | COCHET | F.L.W.

Other related companies as Medipost: FLA.M.D. SA | ROGER NIMMEGEERS | HENRI DECOCK | COCHET | F.L.W.

Medipost is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Medipost, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01289764404. Het bedrijf Medipost bevindt zich op het adres: Rue Ernest Solvay 27; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 520,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rehabiliation apparatus and aids. Lijst met producten zijn Aerosols; Chairs - Invalid; Hospitals - Equipment & Access.; Medical instruments & apparatus; Truss-makers; Pedicure - Supplies; Hygienic articles - Mfg. & Whol.; Orthopedists; Dressing (Antiseptic) - Mfg. & Whol.; Chemists - Equipment & Supplies; Sterilization - Machines & installations; Laboratories - Machines,apparatus & Supplies; Massage equipment & supplies.
De hoofdactiviteit van Medipost is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Medipost is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Medipost, openstaande posities, locatie van Medipost op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Medipost is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Medipost, company assigned to the tax number BE01289764404. The company Medipost is located at the address: Rue Ernest Solvay 27; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 520,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rehabiliation apparatus and aids. List of products are Aerosols; Chairs - Invalid; Hospitals - Equipment & Access.; Medical instruments & apparatus; Truss-makers; Pedicure - Supplies; Hygienic articles - Mfg. & Whol.; Orthopedists; Dressing (Antiseptic) - Mfg. & Whol.; Chemists - Equipment & Supplies; Sterilization - Machines & installations; Laboratories - Machines,apparatus & Supplies; Massage equipment & supplies.
The main activity of Medipost is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Medipost is not available. You also can look at reviews of Medipost, open positions, location of Medipost on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Medipost, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Medipost, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Medipost, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Medipost, employees, financial statistics.