ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.
Private companiesPaper and Allied Products • ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.

Contactgegevens ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kontichsesteenweg 25; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 830 00 84; 03 870 12 11; 0496 58 14 64 (+32-03 830 00 84; 03 870 12 11; 0496 58 14 64) 03 830 00 84; 03 870 12 11; 0496 58 14 64 (+32-03 830 00 84; 03 870 12 11; 0496 58 14 64)

Fax (fax): 03 887 12 98; 03 877 08 76 (+32-03 887 12 98; 03 877 08 76) 03 887 12 98; 03 877 08 76 (+32-03 887 12 98; 03 877 08 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.
Products information ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.

BTW identificatienummer (tax): BE09191131591
Ondernemingsnummer: 4488708496
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Electric contractors - Industrial; Access-control (Systems for); Surveillance - Apparatus & systems; Fire detection materials - Mfg. & Whol.; Ship - Electrical service; Ship - Repair & Mainten.; Fittings

Product categorie (product category): Regulating systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.
(Get full report from official database of BE for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.
Addition kinds of activities for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.

3843. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
5713. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
22410404. Braids, textiel | Braids, textile
23290206. Timmerjassen: mannen, jongeren en jongens | Lumber jackets: men's, youths', and boys'
33340100. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
72990701. Comfort station operatie | Comfort station operation
79930401. Gokkenbedrijven die munten bedienen | Gambling establishments operating coin-operated machines

Werken bij ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • Nivelleerder (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het besturen van D37, D21, D6 machines en tractoren met kilver om nivelleringswerken uit te voeren.

  • Productiemedewerker gezocht regio Buggenhout (3-ploegen) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf gelegen te Buggenhout, een belangrijke speler in de markt van technisch textiel met sterk groeipotentieel, zoeken we operatoren in een 3-ploegen stelsel. Takenpakket: sturen en controleren van productielijn bij het vervaardigen van vliezen. bedienen van computergestuurde machines (productie van textielvliezen) opvolgen van het productie proces aan- en afvoeren van grondstoffen en materialen -kwaliteitscontrole de eigen werkplek organiseren en onderhouden

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Herk-de-Stad en de omgeving

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. in sociale netwerken
Look for responds of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. Laat een reactie achter voor ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. Leave a respond for ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.. ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. op de google maps. Adres en contacten ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.
Location of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. on the google maps. Address and contacts of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.

Andere gerelateerde bedrijven als come ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: Van Hoye Patrick BVBA | Dreesen E | COIFFURE KATRIEN | Snack-Room | OMER TRUYMAN

Other related companies as ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL.: Van Hoye Patrick BVBA | Dreesen E | COIFFURE KATRIEN | Snack-Room | OMER TRUYMAN

ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09191131591. Het bedrijf ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. bevindt zich op het adres: Kontichsesteenweg 25; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Regulating systems. Lijst met producten zijn Electric contractors - Industrial; Access-control (Systems for); Surveillance - Apparatus & systems; Fire detection materials - Mfg. & Whol.; Ship - Electrical service; Ship - Repair & Mainten.; Fittings.
De hoofdactiviteit van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., openstaande posities, locatie van ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., company assigned to the tax number BE09191131591. The company ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is located at the address: Kontichsesteenweg 25; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Regulating systems. List of products are Electric contractors - Industrial; Access-control (Systems for); Surveillance - Apparatus & systems; Fire detection materials - Mfg. & Whol.; Ship - Electrical service; Ship - Repair & Mainten.; Fittings.
The main activity of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. is not available. You also can look at reviews of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., open positions, location of ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENI-ELEKTR. NIJVERHEIDSINSTAL., employees, financial statistics.