Affligem Brouwerij NV

Contactgegevens Affligem Brouwerij NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Affligem Brouwerij NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Affligem Brouwerij NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ringlaan 18 1745 Opwijk, België

Telefoon (phone): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

Fax (fax): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Affligem Brouwerij NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Affligem Brouwerij NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Affligem Brouwerij NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Affligem Brouwerij NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Affligem Brouwerij NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Affligem Brouwerij NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Affligem Brouwerij NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Affligem Brouwerij NV
Products information Affligem Brouwerij NV

BTW identificatienummer (tax): BE03721313476
Ondernemingsnummer: 3779266357
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Regional beers

Product categorie (product category): Regional Beers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Affligem Brouwerij NV
(Get full report from official database of BE for Affligem Brouwerij NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Affligem Brouwerij NV
Addition kinds of activities for Affligem Brouwerij NV

0722. Gewas oogsten | Crop harvesting
201500. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
31990106. korte slobkousen | Spats
32690403. Vazen, aardewerk | Vases, pottery
47850200. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
50910301. Visserij | Fishing tackle
79979902. Bowling League of team | Bowling league or team

Werken bij Affligem Brouwerij NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Affligem Brouwerij NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Affligem Brouwerij NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Affligem Brouwerij NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

Zoek naar antwoorden van Affligem Brouwerij NV in sociale netwerken
Look for responds of Affligem Brouwerij NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Affligem Brouwerij NV. Laat een reactie achter voor Affligem Brouwerij NV. Affligem Brouwerij NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Affligem Brouwerij NV. Leave a respond for Affligem Brouwerij NV. Affligem Brouwerij NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Affligem Brouwerij NV op de google maps. Adres en contacten Affligem Brouwerij NV
Location of Affligem Brouwerij NV on the google maps. Address and contacts of Affligem Brouwerij NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Affligem Brouwerij NV Affligem Brouwerij NV: TONY GOETZ & ZONEN | PINTELON | ALLRON | WAELBERS FRANS & HENRY | Brigand

Other related companies as Affligem Brouwerij NV: TONY GOETZ & ZONEN | PINTELON | ALLRON | WAELBERS FRANS & HENRY | Brigand

Affligem Brouwerij NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Affligem Brouwerij NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03721313476. Het bedrijf Affligem Brouwerij NV bevindt zich op het adres: Ringlaan 18 1745 Opwijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Regional Beers. Lijst met producten zijn Regional beers.
De hoofdactiviteit van Affligem Brouwerij NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Affligem Brouwerij NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Affligem Brouwerij NV, openstaande posities, locatie van Affligem Brouwerij NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Affligem Brouwerij NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Affligem Brouwerij NV, company assigned to the tax number BE03721313476. The company Affligem Brouwerij NV is located at the address: Ringlaan 18 1745 Opwijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Regional Beers. List of products are Regional beers.
The main activity of Affligem Brouwerij NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Affligem Brouwerij NV is not available. You also can look at reviews of Affligem Brouwerij NV, open positions, location of Affligem Brouwerij NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Affligem Brouwerij NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Affligem Brouwerij NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Affligem Brouwerij NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Affligem Brouwerij NV, employees, financial statistics.