BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO

Contactgegevens BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Waterloo 529-531; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 343 46 16 (+32-02 343 46 16) 02 343 46 16 (+32-02 343 46 16)

Fax (fax): 02 343 46 16 (+32-02 343 46 16) 02 343 46 16 (+32-02 343 46 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO
Products information BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO

BTW identificatienummer (tax): BE08573974609
Ondernemingsnummer: 1991790771
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Television & radio - Maintenance & Repair.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail

Product categorie (product category): Refrigerators and freezers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO
(Get full report from official database of BE for BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO
Addition kinds of activities for BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO

2752. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
3494. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
14239903. Syeniet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Syenite, crushed and broken-quarrying
22310304. Papierfabrikanten, geweven: wol, mohair of dergelijke vezels | Papermakers' felts, woven: wool, mohair, or similar fibers
73229902. Inzamelbureau, met uitzondering van onroerend goed | Collection agency, except real estate

Werken bij BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Aarschot- Diest (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • zelfstandig vertegenwoordiger/agent pharma (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voorstelling van het productgamma bij professionele klanten.

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO in sociale netwerken
Look for responds of BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO. Laat een reactie achter voor BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO. BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO. Leave a respond for BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO. BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO op de google maps. Adres en contacten BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO
Location of BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO on the google maps. Address and contacts of BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO

Andere gerelateerde bedrijven als come BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO: CHATRUCO BVBA | AFS INTERCULTURELE PROGRAMMA'S | CHRISTIAN VROUYR | Ertrijckx E | Vera K

Other related companies as BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO: CHATRUCO BVBA | AFS INTERCULTURELE PROGRAMMA'S | CHRISTIAN VROUYR | Ertrijckx E | Vera K

BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08573974609. Het bedrijf BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO bevindt zich op het adres: Chaussée de Waterloo 529-531; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Refrigerators and freezers - Retail. Lijst met producten zijn Television & radio - Maintenance & Repair.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail.
De hoofdactiviteit van BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO, openstaande posities, locatie van BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO op de kaart.

BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO, company assigned to the tax number BE08573974609. The company BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO is located at the address: Chaussée de Waterloo 529-531; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Refrigerators and freezers - Retail. List of products are Television & radio - Maintenance & Repair.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail.
The main activity of BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO is not available. You also can look at reviews of BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO, open positions, location of BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANG & OLUFSEN-SQUARE RADIO, employees, financial statistics.