Van Kerschaever P

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Van Kerschaever P
Private companiesHealth Services • Van Kerschaever P

Contactgegevens Van Kerschaever P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Kerschaever P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Kerschaever P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Venecolaan 30; 9880; Aalter, België

Telefoon (phone): 09 374 69 15 (+32-09 374 69 15) 09 374 69 15 (+32-09 374 69 15)

Fax (fax): 09 374 69 15 (+32-09 374 69 15) 09 374 69 15 (+32-09 374 69 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Kerschaever P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Kerschaever P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Kerschaever P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Kerschaever P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Kerschaever P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Kerschaever P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Kerschaever P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Kerschaever P
Products information Van Kerschaever P

BTW identificatienummer (tax): BE09553405761
Ondernemingsnummer: 1492462158
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Van Kerschaever P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Refrigeration equipment - Industrial and commercial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Kerschaever P
(Get full report from official database of BE for Van Kerschaever P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Kerschaever P
Addition kinds of activities for Van Kerschaever P

20230206. Gecondenseerde melk | Condensed milk
22959906. Vernissen van textiel | Varnishing of textiles
22990400. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
35339902. Gasveldmachines en -apparatuur | Gas field machinery and equipment
38429919. Sterilisatoren, ziekenhuis en chirurgisch | Sterilizers, hospital and surgical
39310406. Trompetten en delen | Trumpets and parts
51399904. Schoenen | Shoes
86610122. Kerk van Jezus Christus van de laatste dag heiligen (Mormoon kerk) | Church of jesus christ of latter day saints (mormon church)

Werken bij Van Kerschaever P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Kerschaever P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Kerschaever P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Kerschaever P. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een ervaren technieker (m/v)

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Beringen, 12 uur per week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 2 à 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Beringen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Jobstudent (weekend en/of verlofperiodes) verzorging (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: Anima Cura - WZC Philemon & Baucis

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Philemon en Baucis zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige / verpleegkundige (weekendwerk en/of vankantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde hotel en huishoudelijke taken zoals meehelpen bij het ochtendtoilet,voedselbedeling, orde van de eetzaal, bewoners begeleiden van leefzaal naar eetzaal, afwas en je werkt mee aan een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor de autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

Zoek naar antwoorden van Van Kerschaever P in sociale netwerken
Look for responds of Van Kerschaever P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Kerschaever P. Laat een reactie achter voor Van Kerschaever P. Van Kerschaever P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Kerschaever P. Leave a respond for Van Kerschaever P. Van Kerschaever P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Kerschaever P op de google maps. Adres en contacten Van Kerschaever P
Location of Van Kerschaever P on the google maps. Address and contacts of Van Kerschaever P

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Kerschaever P Van Kerschaever P: Foot Locker Belgium | YVES MAENHOUT | JOS?-MARIA MARINO BLANCO | Rederijkerskamer de Lelie NV | Degen Emballages SA

Other related companies as Van Kerschaever P: Foot Locker Belgium | YVES MAENHOUT | JOS?-MARIA MARINO BLANCO | Rederijkerskamer de Lelie NV | Degen Emballages SA

Van Kerschaever P is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Kerschaever P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09553405761. Het bedrijf Van Kerschaever P bevindt zich op het adres: Venecolaan 30; 9880; Aalter. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Producten gemaakt in Van Kerschaever P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Kerschaever P is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Kerschaever P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Kerschaever P, openstaande posities, locatie van Van Kerschaever P op de kaart.

Van Kerschaever P is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Kerschaever P, company assigned to the tax number BE09553405761. The company Van Kerschaever P is located at the address: Venecolaan 30; 9880; Aalter. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Products created in Van Kerschaever P were not found.
The main activity of Van Kerschaever P is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Kerschaever P is not available. You also can look at reviews of Van Kerschaever P, open positions, location of Van Kerschaever P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Kerschaever P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Kerschaever P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Kerschaever P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Kerschaever P, employees, financial statistics.