Verhoeven-Ruts Kantoor

Contactgegevens Verhoeven-Ruts Kantoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhoeven-Ruts Kantoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhoeven-Ruts Kantoor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkplein 2; 2330; Merksplas, België

Telefoon (phone): 014 63 50 52 (+32-014 63 50 52) 014 63 50 52 (+32-014 63 50 52)

Fax (fax): 014 63 24 22 (+32-014 63 24 22) 014 63 24 22 (+32-014 63 24 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhoeven-Ruts Kantoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhoeven-Ruts Kantoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhoeven-Ruts Kantoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhoeven-Ruts Kantoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhoeven-Ruts Kantoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhoeven-Ruts Kantoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhoeven-Ruts Kantoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhoeven-Ruts Kantoor
Products information Verhoeven-Ruts Kantoor

BTW identificatienummer (tax): BE06161376953
Ondernemingsnummer: 2444427490
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Insurance brokers

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhoeven-Ruts Kantoor
(Get full report from official database of BE for Verhoeven-Ruts Kantoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhoeven-Ruts Kantoor
Addition kinds of activities for Verhoeven-Ruts Kantoor

5047. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
20770204. Haringolie | Herring oil
20999919. Tortillas, vers of gekoeld | Tortillas, fresh or refrigerated
35479900. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
50650305. Connectoren, elektronisch | Connectors, electronic
55319900. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
57229900. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
76290101. Hoorhulp reparatie | Hearing aid repair

Werken bij Verhoeven-Ruts Kantoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhoeven-Ruts Kantoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhoeven-Ruts Kantoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhoeven-Ruts Kantoor. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zottegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren met andere gezinnen mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Kinesiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Freelance/Tijdelijke Payroll Officer (6m) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674433-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een onderneming gevestigd in de regio Antwerpen. Je werkt mee aan de optimalisatie van diverse administratieve HR-processen  Je neemt actief deel aan uiteenlopende HR-projecten. Je staat samen met de overige teamleden in voor een correcte loonverwerking.  Je verstrekt aan de medewerkers op een gestructureerde, proactieve en klantgerichte manier de nodige informatie en advies m.b.t. sociale wetgeving. Je staat mee in voor de rapporteringen en voorbereiding van de budgetoefening 

  • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Werfreserve

    U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

Zoek naar antwoorden van Verhoeven-Ruts Kantoor in sociale netwerken
Look for responds of Verhoeven-Ruts Kantoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhoeven-Ruts Kantoor. Laat een reactie achter voor Verhoeven-Ruts Kantoor. Verhoeven-Ruts Kantoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhoeven-Ruts Kantoor. Leave a respond for Verhoeven-Ruts Kantoor. Verhoeven-Ruts Kantoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhoeven-Ruts Kantoor op de google maps. Adres en contacten Verhoeven-Ruts Kantoor
Location of Verhoeven-Ruts Kantoor on the google maps. Address and contacts of Verhoeven-Ruts Kantoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhoeven-Ruts Kantoor Verhoeven-Ruts Kantoor: MaX | RENMANS | Esthetiek Tessa | AUGUST VAN HAVERBEKE | LENAERTS T. & ZN

Other related companies as Verhoeven-Ruts Kantoor: MaX | RENMANS | Esthetiek Tessa | AUGUST VAN HAVERBEKE | LENAERTS T. & ZN

Verhoeven-Ruts Kantoor is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhoeven-Ruts Kantoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06161376953. Het bedrijf Verhoeven-Ruts Kantoor bevindt zich op het adres: Kerkplein 2; 2330; Merksplas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van Verhoeven-Ruts Kantoor is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhoeven-Ruts Kantoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhoeven-Ruts Kantoor, openstaande posities, locatie van Verhoeven-Ruts Kantoor op de kaart.

Verhoeven-Ruts Kantoor is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verhoeven-Ruts Kantoor, company assigned to the tax number BE06161376953. The company Verhoeven-Ruts Kantoor is located at the address: Kerkplein 2; 2330; Merksplas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. List of products are Insurance brokers.
The main activity of Verhoeven-Ruts Kantoor is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhoeven-Ruts Kantoor is not available. You also can look at reviews of Verhoeven-Ruts Kantoor, open positions, location of Verhoeven-Ruts Kantoor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhoeven-Ruts Kantoor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhoeven-Ruts Kantoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhoeven-Ruts Kantoor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhoeven-Ruts Kantoor, employees, financial statistics.