KEUTGENS CHRISTIAN SPRL

Contactgegevens KEUTGENS CHRISTIAN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEUTGENS CHRISTIAN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEUTGENS CHRISTIAN SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Ry 14; 4621; Fléron (Retinne), België

Telefoon (phone): 04 358 44 53 (+32-04 358 44 53) 04 358 44 53 (+32-04 358 44 53)

Fax (fax): 04 358 09 75 (+32-04 358 09 75) 04 358 09 75 (+32-04 358 09 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEUTGENS CHRISTIAN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEUTGENS CHRISTIAN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEUTGENS CHRISTIAN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEUTGENS CHRISTIAN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEUTGENS CHRISTIAN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEUTGENS CHRISTIAN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEUTGENS CHRISTIAN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEUTGENS CHRISTIAN SPRL
Products information KEUTGENS CHRISTIAN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07207824707
Ondernemingsnummer: 8432525634
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 394,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Air conditioning - Installation; Wine cellar fixtures

Product categorie (product category): Refrigeration equipment - Industrial and commercial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEUTGENS CHRISTIAN SPRL
(Get full report from official database of BE for KEUTGENS CHRISTIAN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEUTGENS CHRISTIAN SPRL
Addition kinds of activities for KEUTGENS CHRISTIAN SPRL

209999. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
232602. Werkkleding, behalve uniformen | Work apparel, except uniforms
17999937. Centrale stofzuiger installatie | Central vacuum cleaning system installation
25140206. Tafels, huishouden: metaal | Tables, household: metal
28920213. Nitrostarches (explosieve) | Nitrostarches (explosive)

Werken bij KEUTGENS CHRISTIAN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEUTGENS CHRISTIAN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEUTGENS CHRISTIAN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEUTGENS CHRISTIAN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

  • Operator - vaste nacht (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator in 2 ploegen sta je in voor verschillende werkposten doorheen het productieproces van kunststof.

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • Computer Recruitment Services - Oracle and MS SQL DBA (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk386 Oracle and MS SQL DBA; Banking, Brussels Background The Data Services team is in charge of the Oracle and MS SQL Database infrastructures as well as the Business Intelligence & Analytics infrastructures. The team takes care of the installation, configuration of the software as well as the support of the production, test and development systems. It also provides technical guidelines and participates in design reviews, working in close collaboration with project leaders and development teams. It ensures the stability, performance and security of the infrastructure and manages the software versioning and patching. Job Description The candidate will be a member of the team in charge of the Oracle & SQL Server database infrastructures. This team is responsible for: Providing technical support for the database environment, including support of the production but also supporting the development and enhancement of applications Helping to achieve a state-of-the-art environment that meets current and future business objectives, highest reliability and performance possible Software installation procedure + configuration of the servers Release management Upgrade/migrations of databases Day-to-day administration of the infrastructure Disaster recovery plans Defining standards and guidelines Security of DB servers Replication of data Performance tuning Research & Development : Assessment and implementation of new technologies and providing IT with a long-term perspective on the relationship of database technology to the business opportunities Provides and designs tools to assist in the management of the databases. The candidate's skills 5+ years experience with Oracle DB (as from version 11g and above) and MS SQL Server (as from version 2008R2 and above) Strong operational focus including security, patch revision control, performance management and tuning, high availability and licensing Experience with Oracle Management Server (installation, configuration & usage) Autonomous Problem solver Proactive Good written and oral communication skills Fluent in English Able to prioritize and execute tasks in a high-pressure environment Experience working in a team-oriented, collaborative environment Operating Systems: Red Hat Linux, AIX, Windows The candidate should also accept to participate in the watch duty role (24/24 on call for a total of about 7/10 days/month). Details Reference: Nk386 Location: Brussels Rate: 500-525 euros per day Start date: ASAP Duration: 8 months This position is for starting as soon as possible for 8 months.

Zoek naar antwoorden van KEUTGENS CHRISTIAN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of KEUTGENS CHRISTIAN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEUTGENS CHRISTIAN SPRL. Laat een reactie achter voor KEUTGENS CHRISTIAN SPRL. KEUTGENS CHRISTIAN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEUTGENS CHRISTIAN SPRL. Leave a respond for KEUTGENS CHRISTIAN SPRL. KEUTGENS CHRISTIAN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEUTGENS CHRISTIAN SPRL op de google maps. Adres en contacten KEUTGENS CHRISTIAN SPRL
Location of KEUTGENS CHRISTIAN SPRL on the google maps. Address and contacts of KEUTGENS CHRISTIAN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come KEUTGENS CHRISTIAN SPRL KEUTGENS CHRISTIAN SPRL: E. ROULIN | DANIEL BURMS | COIFF. VANDEKERKHOF-SCHOETERS | GRIETJE LEROY | S.I.V.O.

Other related companies as KEUTGENS CHRISTIAN SPRL: E. ROULIN | DANIEL BURMS | COIFF. VANDEKERKHOF-SCHOETERS | GRIETJE LEROY | S.I.V.O.

KEUTGENS CHRISTIAN SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEUTGENS CHRISTIAN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07207824707. Het bedrijf KEUTGENS CHRISTIAN SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Ry 14; 4621; Fléron (Retinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 394,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Lijst met producten zijn Air conditioning - Installation; Wine cellar fixtures.
De hoofdactiviteit van KEUTGENS CHRISTIAN SPRL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEUTGENS CHRISTIAN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEUTGENS CHRISTIAN SPRL, openstaande posities, locatie van KEUTGENS CHRISTIAN SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KEUTGENS CHRISTIAN SPRL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEUTGENS CHRISTIAN SPRL, company assigned to the tax number BE07207824707. The company KEUTGENS CHRISTIAN SPRL is located at the address: Rue du Ry 14; 4621; Fléron (Retinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 394,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. List of products are Air conditioning - Installation; Wine cellar fixtures.
The main activity of KEUTGENS CHRISTIAN SPRL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KEUTGENS CHRISTIAN SPRL is not available. You also can look at reviews of KEUTGENS CHRISTIAN SPRL, open positions, location of KEUTGENS CHRISTIAN SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEUTGENS CHRISTIAN SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEUTGENS CHRISTIAN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEUTGENS CHRISTIAN SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEUTGENS CHRISTIAN SPRL, employees, financial statistics.