Kennof Cedric

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Kennof Cedric
Private companiesHealth Services • Kennof Cedric

Contactgegevens Kennof Cedric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kennof Cedric: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kennof Cedric

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoging 59; 9340; Lede (Oordegem), België

Telefoon (phone): 09 252 48 31; 09 369 23 94; 053 63 23 94 (+32-09 252 48 31; 09 369 23 94; 053 63 23 94) 09 252 48 31; 09 369 23 94; 053 63 23 94 (+32-09 252 48 31; 09 369 23 94; 053 63 23 94)

Fax (fax): 09 252 48 61; 09 369 23 94 (+32-09 252 48 61; 09 369 23 94) 09 252 48 61; 09 369 23 94 (+32-09 252 48 61; 09 369 23 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kennof Cedric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kennof Cedric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kennof Cedric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kennof Cedric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kennof Cedric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kennof Cedric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kennof Cedric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kennof Cedric
Products information Kennof Cedric

BTW identificatienummer (tax): BE09580047607
Ondernemingsnummer: 4956726074
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Cranes - Rental

Product categorie (product category): Recycling companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kennof Cedric
(Get full report from official database of BE for Kennof Cedric)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kennof Cedric
Addition kinds of activities for Kennof Cedric

335199. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
14239902. Gneiss, gebroken en gebroken-steengroeven | Gneiss, crushed and broken-quarrying
22410106. Linten, nec | Ribbons, nec
22730201. Badmatten en sets, textiel | Bathmats and sets, textile
23719900. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
30119901. Banden, kussen of massief rubber | Tires, cushion or solid rubber

Werken bij Kennof Cedric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kennof Cedric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kennof Cedric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kennof Cedric. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Bocholt/Bree (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zoeken wij huishoudhulpen voor onmiddellijke tewerkstelling in de regio Bocholt/Bree om enkele gezinnen met een grote hoeveelheid uren op te nemen. Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van Kennof Cedric in sociale netwerken
Look for responds of Kennof Cedric in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kennof Cedric. Laat een reactie achter voor Kennof Cedric. Kennof Cedric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kennof Cedric. Leave a respond for Kennof Cedric. Kennof Cedric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kennof Cedric op de google maps. Adres en contacten Kennof Cedric
Location of Kennof Cedric on the google maps. Address and contacts of Kennof Cedric

Andere gerelateerde bedrijven als come Kennof Cedric Kennof Cedric: WOONSTIJL INTERIEUR NV | LUC VANDENBOSCH | S.K. MERELBEKE | ISOGETRA | GESO PODO

Other related companies as Kennof Cedric: WOONSTIJL INTERIEUR NV | LUC VANDENBOSCH | S.K. MERELBEKE | ISOGETRA | GESO PODO

Kennof Cedric is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kennof Cedric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09580047607. Het bedrijf Kennof Cedric bevindt zich op het adres: Hoging 59; 9340; Lede (Oordegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Recycling companies. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Cranes - Rental.
De hoofdactiviteit van Kennof Cedric is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kennof Cedric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kennof Cedric, openstaande posities, locatie van Kennof Cedric op de kaart.

Kennof Cedric is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kennof Cedric, company assigned to the tax number BE09580047607. The company Kennof Cedric is located at the address: Hoging 59; 9340; Lede (Oordegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Recycling companies. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Cranes - Rental.
The main activity of Kennof Cedric is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kennof Cedric is not available. You also can look at reviews of Kennof Cedric, open positions, location of Kennof Cedric on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kennof Cedric, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kennof Cedric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kennof Cedric, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kennof Cedric, employees, financial statistics.