Euro Piscine

Contactgegevens Euro Piscine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euro Piscine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euro Piscine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Yser 15; 7034; Mons (Obourg), België

Telefoon (phone): 065 34 02 34 (+32-065 34 02 34) 065 34 02 34 (+32-065 34 02 34)

Fax (fax): 065 84 38 38 (+32-065 84 38 38) 065 84 38 38 (+32-065 84 38 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euro Piscine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euro Piscine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euro Piscine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euro Piscine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euro Piscine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euro Piscine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euro Piscine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euro Piscine
Products information Euro Piscine

BTW identificatienummer (tax): BE08553100585
Ondernemingsnummer: 4102264404
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 615,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Saunas - Installations; Swimming pools - Contractors & equipment

Product categorie (product category): Swimming pools - Covers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euro Piscine
(Get full report from official database of BE for Euro Piscine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euro Piscine
Addition kinds of activities for Euro Piscine

357801. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
20330400. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
22810100. Naald- en handwerkgarens, gesponnen | Needle and handicraft yarns, spun
27410503. Winkelen nieuws: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Shopping news: publishing only, not printed on site
70210000. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses

Werken bij Euro Piscine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euro Piscine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euro Piscine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euro Piscine. Looking for open vacancies in other companies

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Euro Piscine in sociale netwerken
Look for responds of Euro Piscine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euro Piscine. Laat een reactie achter voor Euro Piscine. Euro Piscine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euro Piscine. Leave a respond for Euro Piscine. Euro Piscine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euro Piscine op de google maps. Adres en contacten Euro Piscine
Location of Euro Piscine on the google maps. Address and contacts of Euro Piscine

Andere gerelateerde bedrijven als come Euro Piscine Euro Piscine: De Wachter W | ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT | Van Elst Ph | LUC LAHOUSSE | Centre de Saint ecole

Other related companies as Euro Piscine: De Wachter W | ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT | Van Elst Ph | LUC LAHOUSSE | Centre de Saint ecole

Euro Piscine is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Euro Piscine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08553100585. Het bedrijf Euro Piscine bevindt zich op het adres: Rue de l'Yser 15; 7034; Mons (Obourg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 615,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Swimming pools - Covers. Lijst met producten zijn Saunas - Installations; Swimming pools - Contractors & equipment.
De hoofdactiviteit van Euro Piscine is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euro Piscine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euro Piscine, openstaande posities, locatie van Euro Piscine op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Euro Piscine is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Euro Piscine, company assigned to the tax number BE08553100585. The company Euro Piscine is located at the address: Rue de l'Yser 15; 7034; Mons (Obourg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 615,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Swimming pools - Covers. List of products are Saunas - Installations; Swimming pools - Contractors & equipment.
The main activity of Euro Piscine is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Euro Piscine is not available. You also can look at reviews of Euro Piscine, open positions, location of Euro Piscine on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euro Piscine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euro Piscine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euro Piscine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euro Piscine, employees, financial statistics.