ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT
Private companiesFood and Kindred Products • ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT

Contactgegevens ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPORTSTRAAT 61; 8450; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59325027 (+32-59325027) 59325027 (+32-59325027)

Fax (fax): +32 (65) 162-54-98 +32 (65) 162-54-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT
Products information ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT

BTW identificatienummer (tax): BE06072113037
Ondernemingsnummer: 5311584472
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Serres and speciale beglazing; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT
Addition kinds of activities for ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT

805999. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
01820105. Tomaten, onder dekking gekweekt | Tomatoes, grown under cover
30899917. Nieuwigheden, kunststoffen | Novelties, plastics
38250314. Meters: elektrisch, zak, draagbaar, paneelbord, enz. | Meters: electric, pocket, portable, panelboard, etc.
57310000. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
73590705. Televisieverhuur | Television rental

Werken bij ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Technical Assistant in Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Technical Assistant in Grimbergen. Onze klant is een grote KMO, die actief is in de technische sector, gelegen in Grimbergen. Ze zijn dringend op zoek naar een Technical Assistant (M/V) met min. 5 jaar relevante ervaring, in het bezit van een Bachelor/Master of gelijkwaardig door ervaring. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Technical Assistant (M/V) zijn: Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de Projectmanager, Sustainable Manager en de Facility Manager; Je biedt administratieve ondersteuning gedurende het volledige verloop van projecten; Je beheert het overzicht van milieuvergunningen in overleg met de projectmanagers en derden; Je verleent administratieve ondersteuning bij bouw- en renovatieprojecten (verzekeringen, milieuvergunningen, verklaringen inzake sociale zekerheid, contracten), alsook voor de raamovereenkomsten; Je beheert de administratie van acceptatiecertificaten, bankgaranties, as-built en PID-bestanden; Je staat in voor een uniform archiveringssysteem, overzicht van alle bestanden, sites, projecten; Je bouwt het digitale en technische archief op; Je verleent administratieve ondersteuning bij het opstellen van structurele WDP-rapportage/sjablonen; Je organiseert formele en informele vergaderingen (driemaandelijks DEV teamoverleg, CTO consultatie); Je beheert de maandelijkse planning van de externe Projectmanagers; Je plant een tweewekelijkse overlegvergadering met de CTO met het oog op het rapporteren over de stand van zaken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • Bachelor in de audiologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT. Laat een reactie achter voor ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT. ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT. Leave a respond for ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT. ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT
Location of ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT: Gemeentelijk Jeugdcentrum & Dienst voor opvanggezinnen | PIERRE MATHIEU | CENT. COMMUN. FRAN?AISE | MARIE CALLEBAUT | MARTINY ET CIE

Other related companies as ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT: Gemeentelijk Jeugdcentrum & Dienst voor opvanggezinnen | PIERRE MATHIEU | CENT. COMMUN. FRAN?AISE | MARIE CALLEBAUT | MARTINY ET CIE

ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072113037. Het bedrijf ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT bevindt zich op het adres: SPORTSTRAAT 61; 8450; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dakwerken; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Serres and speciale beglazing; Woningbouw. Producten gemaakt in ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT, openstaande posities, locatie van ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT op de kaart.

ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT, company assigned to the tax number BE06072113037. The company ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT is located at the address: SPORTSTRAAT 61; 8450; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dakwerken; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk; Serres and speciale beglazing; Woningbouw. Products created in ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT were not found.
The main activity of ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT, open positions, location of ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE BOUWWERKEN NEYT, employees, financial statistics.