AB Real Estate Research SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • AB Real Estate Research SPRL
Private companiesAgricultural Production - Crops • AB Real Estate Research SPRL

Contactgegevens AB Real Estate Research SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB Real Estate Research SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB Real Estate Research SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clos des Pommiers 17 Box 1; 1310; La Hulpe, België

Telefoon (phone): 02 653 94 16 (+32-02 653 94 16) 02 653 94 16 (+32-02 653 94 16)

Fax (fax): +32 (84) 388-18-19 +32 (84) 388-18-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB Real Estate Research SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB Real Estate Research SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB Real Estate Research SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB Real Estate Research SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB Real Estate Research SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB Real Estate Research SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB Real Estate Research SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB Real Estate Research SPRL
Products information AB Real Estate Research SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01994812011
Ondernemingsnummer: 3074493408
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in AB Real Estate Research SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB Real Estate Research SPRL
(Get full report from official database of BE for AB Real Estate Research SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB Real Estate Research SPRL
Addition kinds of activities for AB Real Estate Research SPRL

225303. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
251503. Slaapmeubilair | Sleep furniture
20340202. Fruitmeel, maaltijd en poeder | Fruit flour, meal, and powder
20910102. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, clam: packaged in cans, jars, etc.
25410304. Tafel- of tegelschoenen, plastic gelamineerd | Table or counter tops, plastic laminated
36749916. transistors | Transistors
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing

Werken bij AB Real Estate Research SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB Real Estate Research SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB Real Estate Research SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB Real Estate Research SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

    Type: Vaste Job

    De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van AB Real Estate Research SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AB Real Estate Research SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB Real Estate Research SPRL. Laat een reactie achter voor AB Real Estate Research SPRL. AB Real Estate Research SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB Real Estate Research SPRL. Leave a respond for AB Real Estate Research SPRL. AB Real Estate Research SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB Real Estate Research SPRL op de google maps. Adres en contacten AB Real Estate Research SPRL
Location of AB Real Estate Research SPRL on the google maps. Address and contacts of AB Real Estate Research SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AB Real Estate Research SPRL AB Real Estate Research SPRL: BAKKERIJ LIEVEN | ANTOINE RIBOUVILLE | Gastelblum Ch | W.B.O. | Daewoo Car Center SA

Other related companies as AB Real Estate Research SPRL: BAKKERIJ LIEVEN | ANTOINE RIBOUVILLE | Gastelblum Ch | W.B.O. | Daewoo Car Center SA

AB Real Estate Research SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AB Real Estate Research SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01994812011. Het bedrijf AB Real Estate Research SPRL bevindt zich op het adres: Clos des Pommiers 17 Box 1; 1310; La Hulpe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in AB Real Estate Research SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB Real Estate Research SPRL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB Real Estate Research SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB Real Estate Research SPRL, openstaande posities, locatie van AB Real Estate Research SPRL op de kaart.

AB Real Estate Research SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is AB Real Estate Research SPRL, company assigned to the tax number BE01994812011. The company AB Real Estate Research SPRL is located at the address: Clos des Pommiers 17 Box 1; 1310; La Hulpe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 742,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Real estate. Products created in AB Real Estate Research SPRL were not found.
The main activity of AB Real Estate Research SPRL is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AB Real Estate Research SPRL is not available. You also can look at reviews of AB Real Estate Research SPRL, open positions, location of AB Real Estate Research SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB Real Estate Research SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB Real Estate Research SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB Real Estate Research SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB Real Estate Research SPRL, employees, financial statistics.