UNIC

Contactgegevens UNIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OMMEGANGSTRAAT 26; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56755608 (+32-56755608) 56755608 (+32-56755608)

Fax (fax): +32 (50) 919-79-85 +32 (50) 919-79-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIC
Products information UNIC

BTW identificatienummer (tax): BE06070465087
Ondernemingsnummer: 5004516601
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 557,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in UNIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIC
(Get full report from official database of BE for UNIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIC
Addition kinds of activities for UNIC

22690301. Gevlochten goederen: bleken, verven of andere afwerkingen | Braided goods: bleaching, dyeing, or other finishings
23990202. Paardenspannen en rietgewassen, enz .: niet-leder | Horse harnesses and riding crops, etc.: non-leather
32319902. Deuren, glas: gemaakt van aangekochte glas | Doors, glass: made from purchased glass
36120201. Ballasten voor verlichtingsarmaturen | Ballasts for lighting fixtures
73899966. Document opslag service | Document storage service
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij UNIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van UNIC in sociale netwerken
Look for responds of UNIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIC. Laat een reactie achter voor UNIC. UNIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIC. Leave a respond for UNIC. UNIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIC op de google maps. Adres en contacten UNIC
Location of UNIC on the google maps. Address and contacts of UNIC

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIC UNIC: KAPSALON DE VOS | PETER QUIPOR | Alain Zwaenepoel Advisory Services BVBA | COIFFURE FRANK | LIBRAIRIE ESPAGNOLA

Other related companies as UNIC: KAPSALON DE VOS | PETER QUIPOR | Alain Zwaenepoel Advisory Services BVBA | COIFFURE FRANK | LIBRAIRIE ESPAGNOLA

UNIC is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06070465087. Het bedrijf UNIC bevindt zich op het adres: OMMEGANGSTRAAT 26; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 557,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Supermarkten. Producten gemaakt in UNIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNIC is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIC, openstaande posities, locatie van UNIC op de kaart.

UNIC is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIC, company assigned to the tax number BE06070465087. The company UNIC is located at the address: OMMEGANGSTRAAT 26; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 557,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Supermarkten. Products created in UNIC were not found.
The main activity of UNIC is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIC is not available. You also can look at reviews of UNIC, open positions, location of UNIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIC, employees, financial statistics.