JOBS & ADVERTS BELGIUM

Contactgegevens JOBS & ADVERTS BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOBS & ADVERTS BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOBS & ADVERTS BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EXCELSIORLAAN 47; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27090240 (+32-27090240) 27090240 (+32-27090240)

Fax (fax): +32 (10) 889-96-33 +32 (10) 889-96-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOBS & ADVERTS BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOBS & ADVERTS BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOBS & ADVERTS BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOBS & ADVERTS BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOBS & ADVERTS BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOBS & ADVERTS BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOBS & ADVERTS BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOBS & ADVERTS BELGIUM
Products information JOBS & ADVERTS BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE02605651855
Ondernemingsnummer: 2894317626
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Bureaux de Sélection.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOBS & ADVERTS BELGIUM
(Get full report from official database of BE for JOBS & ADVERTS BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOBS & ADVERTS BELGIUM
Addition kinds of activities for JOBS & ADVERTS BELGIUM

516200. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
14819903. Pompen of afvoer, nonmetallic minerale mijnen | Pumping or draining, nonmetallic mineral mines
17710100. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
76999911. Typewriter reparatie, inclusief elektrische | Typewriter repair, including electric
79991111. Judo instructie | Judo instruction

Werken bij JOBS & ADVERTS BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOBS & ADVERTS BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOBS & ADVERTS BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOBS & ADVERTS BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

Zoek naar antwoorden van JOBS & ADVERTS BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of JOBS & ADVERTS BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOBS & ADVERTS BELGIUM. Laat een reactie achter voor JOBS & ADVERTS BELGIUM. JOBS & ADVERTS BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOBS & ADVERTS BELGIUM. Leave a respond for JOBS & ADVERTS BELGIUM. JOBS & ADVERTS BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOBS & ADVERTS BELGIUM op de google maps. Adres en contacten JOBS & ADVERTS BELGIUM
Location of JOBS & ADVERTS BELGIUM on the google maps. Address and contacts of JOBS & ADVERTS BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come JOBS & ADVERTS BELGIUM JOBS & ADVERTS BELGIUM: IJSSALON SAN MARCO | ERIK LATESTE | INNO | PWA MACHELEN-DIEGEM | MINERALOGISCHE KRING ANTWERPEN VZW

Other related companies as JOBS & ADVERTS BELGIUM: IJSSALON SAN MARCO | ERIK LATESTE | INNO | PWA MACHELEN-DIEGEM | MINERALOGISCHE KRING ANTWERPEN VZW

JOBS & ADVERTS BELGIUM is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOBS & ADVERTS BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02605651855. Het bedrijf JOBS & ADVERTS BELGIUM bevindt zich op het adres: EXCELSIORLAAN 47; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Bureaux de Sélection..
De hoofdactiviteit van JOBS & ADVERTS BELGIUM is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOBS & ADVERTS BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOBS & ADVERTS BELGIUM, openstaande posities, locatie van JOBS & ADVERTS BELGIUM op de kaart.

JOBS & ADVERTS BELGIUM is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOBS & ADVERTS BELGIUM, company assigned to the tax number BE02605651855. The company JOBS & ADVERTS BELGIUM is located at the address: EXCELSIORLAAN 47; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Bureaux de Sélection..
The main activity of JOBS & ADVERTS BELGIUM is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOBS & ADVERTS BELGIUM is not available. You also can look at reviews of JOBS & ADVERTS BELGIUM, open positions, location of JOBS & ADVERTS BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOBS & ADVERTS BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOBS & ADVERTS BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOBS & ADVERTS BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOBS & ADVERTS BELGIUM, employees, financial statistics.