RADIO-MOL

Contactgegevens RADIO-MOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO-MOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO-MOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOT KAPELLEN 34; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14315362 (+32-14315362) 14315362 (+32-14315362)

Fax (fax): +32 (61) 321-57-79 +32 (61) 321-57-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO-MOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO-MOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO-MOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO-MOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO-MOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO-MOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO-MOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO-MOL
Products information RADIO-MOL

BTW identificatienummer (tax): BE02045898437
Ondernemingsnummer: 3593597412
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in RADIO-MOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Radioproductie and uitzendingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO-MOL
(Get full report from official database of BE for RADIO-MOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO-MOL
Addition kinds of activities for RADIO-MOL

211100. sigaretten | Cigarettes
14599902. Burley mijnbouw | Burley mining
20260100. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
23290100. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
28510103. Marine verf | Marine paints

Werken bij RADIO-MOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO-MOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO-MOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO-MOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van RADIO-MOL in sociale netwerken
Look for responds of RADIO-MOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO-MOL. Laat een reactie achter voor RADIO-MOL. RADIO-MOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO-MOL. Leave a respond for RADIO-MOL. RADIO-MOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO-MOL op de google maps. Adres en contacten RADIO-MOL
Location of RADIO-MOL on the google maps. Address and contacts of RADIO-MOL

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO-MOL RADIO-MOL: POMME J. & BRAUN E. | DE DAUW B | Thoen F | Hennebert SPRL | B. WILLHELM

Other related companies as RADIO-MOL: POMME J. & BRAUN E. | DE DAUW B | Thoen F | Hennebert SPRL | B. WILLHELM

RADIO-MOL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO-MOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02045898437. Het bedrijf RADIO-MOL bevindt zich op het adres: GROOT KAPELLEN 34; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Radioproductie and uitzendingen. Producten gemaakt in RADIO-MOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO-MOL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO-MOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO-MOL, openstaande posities, locatie van RADIO-MOL op de kaart.

RADIO-MOL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADIO-MOL, company assigned to the tax number BE02045898437. The company RADIO-MOL is located at the address: GROOT KAPELLEN 34; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Radioproductie and uitzendingen. Products created in RADIO-MOL were not found.
The main activity of RADIO-MOL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO-MOL is not available. You also can look at reviews of RADIO-MOL, open positions, location of RADIO-MOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO-MOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO-MOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO-MOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO-MOL, employees, financial statistics.