PWA KORTRIJK

Contactgegevens PWA KORTRIJK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PWA KORTRIJK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PWA KORTRIJK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENINGESTRAAT 36; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56256260 (+32-56256260) 56256260 (+32-56256260)

Fax (fax): +32 (10) 915-21-65 +32 (10) 915-21-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PWA KORTRIJK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PWA KORTRIJK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PWA KORTRIJK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PWA KORTRIJK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PWA KORTRIJK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PWA KORTRIJK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PWA KORTRIJK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PWA KORTRIJK
Products information PWA KORTRIJK

BTW identificatienummer (tax): BE03598266601
Ondernemingsnummer: 4851531982
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 277,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Agences de Placement.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PWA KORTRIJK
(Get full report from official database of BE for PWA KORTRIJK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PWA KORTRIJK
Addition kinds of activities for PWA KORTRIJK

141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
472400. Reisbureaus | Travel agencies
754903. Sleepdiensten | Towing services
16110203. Grading | Grading
20829905. Portier (alcoholische drank) | Porter (alcoholic beverage)
21319900. Kauw- en rooktabak, niet | Chewing and smoking tobacco, nec
28920222. Goed schietende torpedo's (explosief) | Well shooting torpedoes (explosive)
36469905. Sierlampen, commercieel | Ornamental lighting fixtures, commercial
50490100. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies
51990902. Plastics schuim | Plastics foam

Werken bij PWA KORTRIJK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PWA KORTRIJK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PWA KORTRIJK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PWA KORTRIJK. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Mechanieker (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • VOEGER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: STORME VOEGWERKEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voegen van nieuwbouwwoningen, voornamelijk in de provincie West-Vlaanderen.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

Zoek naar antwoorden van PWA KORTRIJK in sociale netwerken
Look for responds of PWA KORTRIJK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PWA KORTRIJK. Laat een reactie achter voor PWA KORTRIJK. PWA KORTRIJK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PWA KORTRIJK. Leave a respond for PWA KORTRIJK. PWA KORTRIJK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PWA KORTRIJK op de google maps. Adres en contacten PWA KORTRIJK
Location of PWA KORTRIJK on the google maps. Address and contacts of PWA KORTRIJK

Andere gerelateerde bedrijven als come PWA KORTRIJK PWA KORTRIJK: R.V.T. MARIA MIDDELARES | WELLNESS KLINIEK VOOR PLASTISCHE CHIRURGIE EN ESTHETISCHE GENEESKUNDE | PARCS A CONTENEURS PHILIPPEVILLE | Pallietertje | De Vetter D

Other related companies as PWA KORTRIJK: R.V.T. MARIA MIDDELARES | WELLNESS KLINIEK VOOR PLASTISCHE CHIRURGIE EN ESTHETISCHE GENEESKUNDE | PARCS A CONTENEURS PHILIPPEVILLE | Pallietertje | De Vetter D

PWA KORTRIJK is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PWA KORTRIJK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03598266601. Het bedrijf PWA KORTRIJK bevindt zich op het adres: GROENINGESTRAAT 36; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 277,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Agences de Placement..
De hoofdactiviteit van PWA KORTRIJK is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PWA KORTRIJK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PWA KORTRIJK, openstaande posities, locatie van PWA KORTRIJK op de kaart.

PWA KORTRIJK is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PWA KORTRIJK, company assigned to the tax number BE03598266601. The company PWA KORTRIJK is located at the address: GROENINGESTRAAT 36; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 277,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Agences de Placement..
The main activity of PWA KORTRIJK is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PWA KORTRIJK is not available. You also can look at reviews of PWA KORTRIJK, open positions, location of PWA KORTRIJK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PWA KORTRIJK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PWA KORTRIJK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PWA KORTRIJK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PWA KORTRIJK, employees, financial statistics.