WILLEM SCHOOFS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • WILLEM SCHOOFS

Contactgegevens WILLEM SCHOOFS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEM SCHOOFS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEM SCHOOFS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BESSEMERSTRAAT 269; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89717403 (+32-89717403) 89717403 (+32-89717403)

Fax (fax): +32 (16) 517-86-90 +32 (16) 517-86-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEM SCHOOFS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEM SCHOOFS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEM SCHOOFS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEM SCHOOFS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEM SCHOOFS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEM SCHOOFS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEM SCHOOFS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEM SCHOOFS
Products information WILLEM SCHOOFS

BTW identificatienummer (tax): BE08949432373
Ondernemingsnummer: 1452087402
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Facilités: Magasin.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEM SCHOOFS
(Get full report from official database of BE for WILLEM SCHOOFS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEM SCHOOFS
Addition kinds of activities for WILLEM SCHOOFS

239301. Canvas tassen | Canvas bags
342302. Soldeermiddelen | Soldering tools
738911. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
31310105. Ornamenten, schoen | Ornaments, shoe
36470102. Opruimingslampen en reflectoren, motorvoertuig | Clearance lamps and reflectors, motor vehicle
79930400. Gokautomaten | Gambling machines

Werken bij WILLEM SCHOOFS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEM SCHOOFS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEM SCHOOFS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEM SCHOOFS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Student schoonmaak herfstvakantie m/v (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de herfstvakantie zoeken wij een gemotiveerde student die graag in de schoonmaak wil werken!

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: DENTCONNECT

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van WILLEM SCHOOFS in sociale netwerken
Look for responds of WILLEM SCHOOFS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEM SCHOOFS. Laat een reactie achter voor WILLEM SCHOOFS. WILLEM SCHOOFS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEM SCHOOFS. Leave a respond for WILLEM SCHOOFS. WILLEM SCHOOFS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEM SCHOOFS op de google maps. Adres en contacten WILLEM SCHOOFS
Location of WILLEM SCHOOFS on the google maps. Address and contacts of WILLEM SCHOOFS

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEM SCHOOFS WILLEM SCHOOFS: LUCIFER FONDUE - STEENGRILL | I.M.P. LE CH?TEAU VERT | INDRA | Claessen & Partners NV | Fox-Smets Depannage gcv

Other related companies as WILLEM SCHOOFS: LUCIFER FONDUE - STEENGRILL | I.M.P. LE CH?TEAU VERT | INDRA | Claessen & Partners NV | Fox-Smets Depannage gcv

WILLEM SCHOOFS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEM SCHOOFS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08949432373. Het bedrijf WILLEM SCHOOFS bevindt zich op het adres: BESSEMERSTRAAT 269; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin..
De hoofdactiviteit van WILLEM SCHOOFS is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEM SCHOOFS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEM SCHOOFS, openstaande posities, locatie van WILLEM SCHOOFS op de kaart.

WILLEM SCHOOFS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLEM SCHOOFS, company assigned to the tax number BE08949432373. The company WILLEM SCHOOFS is located at the address: BESSEMERSTRAAT 269; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin..
The main activity of WILLEM SCHOOFS is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEM SCHOOFS is not available. You also can look at reviews of WILLEM SCHOOFS, open positions, location of WILLEM SCHOOFS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEM SCHOOFS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEM SCHOOFS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEM SCHOOFS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEM SCHOOFS, employees, financial statistics.