Algemene Gyprocsystemen-Piwowar

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Algemene Gyprocsystemen-Piwowar
Private companiesOil and Gas Extraction • Algemene Gyprocsystemen-Piwowar

Contactgegevens Algemene Gyprocsystemen-Piwowar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Gyprocsystemen-Piwowar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Gyprocsystemen-Piwowar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 710; 9040; Gent (Sint-Amandsberg), België

Telefoon (phone): 0495 24 28 44; 09 251 86 97 (+32-0495 24 28 44; 09 251 86 97) 0495 24 28 44; 09 251 86 97 (+32-0495 24 28 44; 09 251 86 97)

Fax (fax): 09 251 86 97 (+32-09 251 86 97) 09 251 86 97 (+32-09 251 86 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Gyprocsystemen-Piwowar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Gyprocsystemen-Piwowar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Gyprocsystemen-Piwowar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Gyprocsystemen-Piwowar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Gyprocsystemen-Piwowar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Gyprocsystemen-Piwowar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Gyprocsystemen-Piwowar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Gyprocsystemen-Piwowar
Products information Algemene Gyprocsystemen-Piwowar

BTW identificatienummer (tax): BE08563537597
Ondernemingsnummer: 3047027587
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Ceilings

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Gyprocsystemen-Piwowar
(Get full report from official database of BE for Algemene Gyprocsystemen-Piwowar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Gyprocsystemen-Piwowar
Addition kinds of activities for Algemene Gyprocsystemen-Piwowar

369903. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
02599904. Duivenboerderij | Pigeon farm
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
33990000. Primaire metalen producten | Primary metal products
34290000. Hardware, nec | Hardware, nec
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
46120000. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
91310403. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, provincie overheid | Executive and legislative offices combined, county government

Werken bij Algemene Gyprocsystemen-Piwowar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Gyprocsystemen-Piwowar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Gyprocsystemen-Piwowar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Gyprocsystemen-Piwowar. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van Algemene Gyprocsystemen-Piwowar in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Gyprocsystemen-Piwowar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Gyprocsystemen-Piwowar. Laat een reactie achter voor Algemene Gyprocsystemen-Piwowar. Algemene Gyprocsystemen-Piwowar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Gyprocsystemen-Piwowar. Leave a respond for Algemene Gyprocsystemen-Piwowar. Algemene Gyprocsystemen-Piwowar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Gyprocsystemen-Piwowar op de google maps. Adres en contacten Algemene Gyprocsystemen-Piwowar
Location of Algemene Gyprocsystemen-Piwowar on the google maps. Address and contacts of Algemene Gyprocsystemen-Piwowar

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Gyprocsystemen-Piwowar Algemene Gyprocsystemen-Piwowar: DANIEL DEFAUW | HET WOLLEN BOLLEKE | AERTGEERTS | CR?CHE JARDIN DE L'EVEIL | Vita Nuova BVBA

Other related companies as Algemene Gyprocsystemen-Piwowar: DANIEL DEFAUW | HET WOLLEN BOLLEKE | AERTGEERTS | CR?CHE JARDIN DE L'EVEIL | Vita Nuova BVBA

Algemene Gyprocsystemen-Piwowar is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Gyprocsystemen-Piwowar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08563537597. Het bedrijf Algemene Gyprocsystemen-Piwowar bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 710; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stucco contractors. Lijst met producten zijn Ceilings.
De hoofdactiviteit van Algemene Gyprocsystemen-Piwowar is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Gyprocsystemen-Piwowar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Gyprocsystemen-Piwowar, openstaande posities, locatie van Algemene Gyprocsystemen-Piwowar op de kaart.

Algemene Gyprocsystemen-Piwowar is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemene Gyprocsystemen-Piwowar, company assigned to the tax number BE08563537597. The company Algemene Gyprocsystemen-Piwowar is located at the address: Antwerpsesteenweg 710; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stucco contractors. List of products are Ceilings.
The main activity of Algemene Gyprocsystemen-Piwowar is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Gyprocsystemen-Piwowar is not available. You also can look at reviews of Algemene Gyprocsystemen-Piwowar, open positions, location of Algemene Gyprocsystemen-Piwowar on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Gyprocsystemen-Piwowar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Gyprocsystemen-Piwowar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Gyprocsystemen-Piwowar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Gyprocsystemen-Piwowar, employees, financial statistics.