KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN

Contactgegevens KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zilverbeeklaan 29; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 440 72 38; 0476 64 91 94 (+32-03 440 72 38; 0476 64 91 94) 03 440 72 38; 0476 64 91 94 (+32-03 440 72 38; 0476 64 91 94)

Fax (fax): 03 440 72 38 (+32-03 440 72 38) 03 440 72 38 (+32-03 440 72 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN
Products information KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN

BTW identificatienummer (tax): BE05776031494
Ondernemingsnummer: 1141723632
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Metal work - Ornamental

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN
(Get full report from official database of BE for KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN
Addition kinds of activities for KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN

222109. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
514299. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec
921199. Courts, nec | Courts, nec
24499903. Verzendkasten en trommels, hout: draadkabel en multiplex | Shipping cases and drums, wood: wirebound and plywood
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
39440306. Boot- en schipmodellen, speelgoed en hobby | Boat and ship models, toy and hobby

Werken bij KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN in sociale netwerken
Look for responds of KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN. Laat een reactie achter voor KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN. KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN. Leave a respond for KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN. KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN op de google maps. Adres en contacten KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN
Location of KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN on the google maps. Address and contacts of KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN: LEEUWS BADMINTONCLUB | LIBERTY CHANELS | ROUJOB & PERIN SPRL | CATHERINE LEBAUPIN | MOENS SANIDAK

Other related companies as KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN: LEEUWS BADMINTONCLUB | LIBERTY CHANELS | ROUJOB & PERIN SPRL | CATHERINE LEBAUPIN | MOENS SANIDAK

KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776031494. Het bedrijf KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN bevindt zich op het adres: Zilverbeeklaan 29; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Metal work - Ornamental.
De hoofdactiviteit van KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN, openstaande posities, locatie van KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN op de kaart.

KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN, company assigned to the tax number BE05776031494. The company KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN is located at the address: Zilverbeeklaan 29; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Stairs. List of products are Metal work - Ornamental.
The main activity of KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN is not available. You also can look at reviews of KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN, open positions, location of KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KUNSTSMEDERIJ MARC MEYSMAN, employees, financial statistics.