ZWEMBAD PULDERBOS

Contactgegevens ZWEMBAD PULDERBOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMBAD PULDERBOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMBAD PULDERBOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REEBERGENLAAN 4; 2242; ZANDHOVEN, België

Telefoon (phone): 34640391 (+32-34640391) 34640391 (+32-34640391)

Fax (fax): +32 (13) 826-89-78 +32 (13) 826-89-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMBAD PULDERBOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMBAD PULDERBOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMBAD PULDERBOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMBAD PULDERBOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMBAD PULDERBOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMBAD PULDERBOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMBAD PULDERBOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMBAD PULDERBOS
Products information ZWEMBAD PULDERBOS

BTW identificatienummer (tax): BE05734008789
Ondernemingsnummer: 6811492919
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ZWEMBAD PULDERBOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMBAD PULDERBOS
(Get full report from official database of BE for ZWEMBAD PULDERBOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMBAD PULDERBOS
Addition kinds of activities for ZWEMBAD PULDERBOS

28790103. Vee dips | Cattle dips
32530200. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
35350101. Beltransportsystemen, algemeen industrieel gebruik | Belt conveyor systems, general industrial use
37310300. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
95329901. Landherontwikkelingsbureau, overheid | Land redevelopment agency, government

Werken bij ZWEMBAD PULDERBOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMBAD PULDERBOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMBAD PULDERBOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMBAD PULDERBOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S. OLIVER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

Zoek naar antwoorden van ZWEMBAD PULDERBOS in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMBAD PULDERBOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMBAD PULDERBOS. Laat een reactie achter voor ZWEMBAD PULDERBOS. ZWEMBAD PULDERBOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMBAD PULDERBOS. Leave a respond for ZWEMBAD PULDERBOS. ZWEMBAD PULDERBOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMBAD PULDERBOS op de google maps. Adres en contacten ZWEMBAD PULDERBOS
Location of ZWEMBAD PULDERBOS on the google maps. Address and contacts of ZWEMBAD PULDERBOS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMBAD PULDERBOS ZWEMBAD PULDERBOS: INSTITUUT NATACHA | DASIA | Locotrade BVBA | DELTA CHEMIE | ANTILOPE

Other related companies as ZWEMBAD PULDERBOS: INSTITUUT NATACHA | DASIA | Locotrade BVBA | DELTA CHEMIE | ANTILOPE

ZWEMBAD PULDERBOS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMBAD PULDERBOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05734008789. Het bedrijf ZWEMBAD PULDERBOS bevindt zich op het adres: REEBERGENLAAN 4; 2242; ZANDHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in ZWEMBAD PULDERBOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZWEMBAD PULDERBOS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMBAD PULDERBOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMBAD PULDERBOS, openstaande posities, locatie van ZWEMBAD PULDERBOS op de kaart.

ZWEMBAD PULDERBOS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMBAD PULDERBOS, company assigned to the tax number BE05734008789. The company ZWEMBAD PULDERBOS is located at the address: REEBERGENLAAN 4; 2242; ZANDHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in ZWEMBAD PULDERBOS were not found.
The main activity of ZWEMBAD PULDERBOS is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMBAD PULDERBOS is not available. You also can look at reviews of ZWEMBAD PULDERBOS, open positions, location of ZWEMBAD PULDERBOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMBAD PULDERBOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMBAD PULDERBOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMBAD PULDERBOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMBAD PULDERBOS, employees, financial statistics.