ROSEAU TENNIS CLUB

Contactgegevens ROSEAU TENNIS CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROSEAU TENNIS CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROSEAU TENNIS CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Roseau 60; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 372 18 18 (+32-02 372 18 18) 02 372 18 18 (+32-02 372 18 18)

Fax (fax): 02 372 19 19 (+32-02 372 19 19) 02 372 19 19 (+32-02 372 19 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROSEAU TENNIS CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROSEAU TENNIS CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROSEAU TENNIS CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROSEAU TENNIS CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROSEAU TENNIS CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROSEAU TENNIS CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROSEAU TENNIS CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROSEAU TENNIS CLUB
Products information ROSEAU TENNIS CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE04088806152
Ondernemingsnummer: 9255401611
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 256,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ROSEAU TENNIS CLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROSEAU TENNIS CLUB
(Get full report from official database of BE for ROSEAU TENNIS CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROSEAU TENNIS CLUB
Addition kinds of activities for ROSEAU TENNIS CLUB

804100. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
16290202. Spoorweg- en spoorwegbanenbouw | Railroad and railway roadbed construction
21419903. Tabaksdrasing (mechanische afstoting) | Tobacco thrashing (mechanical stemming)
22980303. Vislijnen, netten, seines: gemaakt in touw of touwmolen | Fishing lines, nets, seines: made in cordage or twine mills
28210206. Polycarbonaatharsen | Polycarbonate resins
30530200. Inpak materiaal | Packing materials
34990000. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
39440313. Poker fiches | Poker chips
78220402. Videobanden, opgenomen: groothandel | Video tapes, recorded: wholesale

Werken bij ROSEAU TENNIS CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROSEAU TENNIS CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROSEAU TENNIS CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROSEAU TENNIS CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

Zoek naar antwoorden van ROSEAU TENNIS CLUB in sociale netwerken
Look for responds of ROSEAU TENNIS CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROSEAU TENNIS CLUB. Laat een reactie achter voor ROSEAU TENNIS CLUB. ROSEAU TENNIS CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROSEAU TENNIS CLUB. Leave a respond for ROSEAU TENNIS CLUB. ROSEAU TENNIS CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROSEAU TENNIS CLUB op de google maps. Adres en contacten ROSEAU TENNIS CLUB
Location of ROSEAU TENNIS CLUB on the google maps. Address and contacts of ROSEAU TENNIS CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come ROSEAU TENNIS CLUB ROSEAU TENNIS CLUB: CHRISTINE | VESTER | Roelandt & Van Eyen Hrcv | LAZIZA | REN? LEONARD

Other related companies as ROSEAU TENNIS CLUB: CHRISTINE | VESTER | Roelandt & Van Eyen Hrcv | LAZIZA | REN? LEONARD

ROSEAU TENNIS CLUB is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROSEAU TENNIS CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04088806152. Het bedrijf ROSEAU TENNIS CLUB bevindt zich op het adres: Rue du Roseau 60; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 256,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in ROSEAU TENNIS CLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROSEAU TENNIS CLUB is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROSEAU TENNIS CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROSEAU TENNIS CLUB, openstaande posities, locatie van ROSEAU TENNIS CLUB op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROSEAU TENNIS CLUB is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROSEAU TENNIS CLUB, company assigned to the tax number BE04088806152. The company ROSEAU TENNIS CLUB is located at the address: Rue du Roseau 60; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 256,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in ROSEAU TENNIS CLUB were not found.
The main activity of ROSEAU TENNIS CLUB is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROSEAU TENNIS CLUB is not available. You also can look at reviews of ROSEAU TENNIS CLUB, open positions, location of ROSEAU TENNIS CLUB on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROSEAU TENNIS CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROSEAU TENNIS CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROSEAU TENNIS CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROSEAU TENNIS CLUB, employees, financial statistics.