Azzurri Assosiazione Club

Contactgegevens Azzurri Assosiazione Club: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Azzurri Assosiazione Club: address, phone, fax, email, website, opening hours

Azzurri Assosiazione Club

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stalenstraat 143; 3600; Genk (Waterschei), België

Telefoon (phone): 089 84 32 86 (+32-089 84 32 86) 089 84 32 86 (+32-089 84 32 86)

Fax (fax): +32 (9) 554-30-50 +32 (9) 554-30-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Azzurri Assosiazione Club: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Azzurri Assosiazione Club"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Azzurri Assosiazione Club"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Azzurri Assosiazione Club, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Azzurri Assosiazione Club. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Azzurri Assosiazione Club, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Azzurri Assosiazione Club. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Azzurri Assosiazione Club
Products information Azzurri Assosiazione Club

BTW identificatienummer (tax): BE08382812500
Ondernemingsnummer: 2371917724
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Azzurri Assosiazione Club zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Azzurri Assosiazione Club
(Get full report from official database of BE for Azzurri Assosiazione Club)

Aanvulling soorten activiteiten voor Azzurri Assosiazione Club
Addition kinds of activities for Azzurri Assosiazione Club

401399. Schakel- en terminaldiensten, anders | Switching and terminal services, nec
503199. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
518199. Bier en aal, nec | Beer and ale, nec
22310304. Papierfabrikanten, geweven: wol, mohair of dergelijke vezels | Papermakers' felts, woven: wool, mohair, or similar fibers
50239901. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment

Werken bij Azzurri Assosiazione Club: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Azzurri Assosiazione Club: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Azzurri Assosiazione Club. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Azzurri Assosiazione Club. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Kamermeisje voor hotel in Elewijt (deeltijds + tijdelijk) (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken dringend kamermeisje voor poetsen werkuren: 6 - 14 u Periode: 5 november tot en met 9 november 2018

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • Technicus HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Azzurri Assosiazione Club in sociale netwerken
Look for responds of Azzurri Assosiazione Club in social networks

Lees alle opmerkingen voor Azzurri Assosiazione Club. Laat een reactie achter voor Azzurri Assosiazione Club. Azzurri Assosiazione Club bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Azzurri Assosiazione Club. Leave a respond for Azzurri Assosiazione Club. Azzurri Assosiazione Club on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Azzurri Assosiazione Club op de google maps. Adres en contacten Azzurri Assosiazione Club
Location of Azzurri Assosiazione Club on the google maps. Address and contacts of Azzurri Assosiazione Club

Andere gerelateerde bedrijven als come Azzurri Assosiazione Club Azzurri Assosiazione Club: Dugardin R | JOHAN DEWITTE | Dreesen Ivo | FRUITWEELDE | VisualPub - Posterit

Other related companies as Azzurri Assosiazione Club: Dugardin R | JOHAN DEWITTE | Dreesen Ivo | FRUITWEELDE | VisualPub - Posterit

Azzurri Assosiazione Club is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Azzurri Assosiazione Club, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08382812500. Het bedrijf Azzurri Assosiazione Club bevindt zich op het adres: Stalenstraat 143; 3600; Genk (Waterschei). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Azzurri Assosiazione Club zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Azzurri Assosiazione Club is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Azzurri Assosiazione Club is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Azzurri Assosiazione Club, openstaande posities, locatie van Azzurri Assosiazione Club op de kaart.

Azzurri Assosiazione Club is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Azzurri Assosiazione Club, company assigned to the tax number BE08382812500. The company Azzurri Assosiazione Club is located at the address: Stalenstraat 143; 3600; Genk (Waterschei). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Azzurri Assosiazione Club were not found.
The main activity of Azzurri Assosiazione Club is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Azzurri Assosiazione Club is not available. You also can look at reviews of Azzurri Assosiazione Club, open positions, location of Azzurri Assosiazione Club on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Azzurri Assosiazione Club, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Azzurri Assosiazione Club, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Azzurri Assosiazione Club, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Azzurri Assosiazione Club, employees, financial statistics.