SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT

Contactgegevens SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKVELD 19A; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 27169911 (+32-27169911) 27169911 (+32-27169911)

Fax (fax): +32 (64) 466-30-20 +32 (64) 466-30-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT
Products information SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE02804779052
Ondernemingsnummer: 5498352050
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT
(Get full report from official database of BE for SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT
Addition kinds of activities for SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT

594901. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
17990208. Isolatie van leidingen en ketels | Insulation of pipes and boilers
20119908. Verscheidenheid van vleeswaren, vers eetbare organen | Variety meats, fresh edible organs
26790103. Papier mache artikelen, behalve kunst- en kunstgoederen | Papier mache articles, except statuary and art goods
32910602. Papier, schuurmiddel: granaat, emery, aluminiumoxide gecoat | Paper, abrasive: garnet, emery, aluminum oxide coated
37699902. Bellows assemblies, raketten: metaal | Bellows assemblies, missiles: metal
38290303. Niveaus en tapes, opmeting | Levels and tapes, surveying
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
79480302. Stallen, racen | Stables, racing

Werken bij SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

  • Schrijnwerker - Dakwerker --> Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het onderhouden, herstellen en renoveren van de (platte) daken van de bedrijfsgebouwen. In periodes van minder werk als dakwerker werk je mee in het atelier van de schrijnwerkerij voor de productie van onderdelen in hout (tafels, kastjes, WC-cabines, ...) Indien nodig werk je mee in de onderhoudsdienst (allerhande hout/schrijnwerkerij gerelateerde werkzaamheden en herstellingen).

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste poetshulpen. Ben jij een krak in poetsen en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT in sociale netwerken
Look for responds of SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT. Laat een reactie achter voor SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT. SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT. Leave a respond for SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT. SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT op de google maps. Adres en contacten SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT
Location of SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT on the google maps. Address and contacts of SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT: Duvel Moortgat NV | Wereldwinkel Turnhout | MARIA CATSBERG | Autobedrijf Robbe NV | Kimpe & Zn

Other related companies as SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT: Duvel Moortgat NV | Wereldwinkel Turnhout | MARIA CATSBERG | Autobedrijf Robbe NV | Kimpe & Zn

SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02804779052. Het bedrijf SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT bevindt zich op het adres: BEEKVELD 19A; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT, openstaande posities, locatie van SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT op de kaart.

SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT, company assigned to the tax number BE02804779052. The company SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT is located at the address: BEEKVELD 19A; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT were not found.
The main activity of SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT is not available. You also can look at reviews of SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT, open positions, location of SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEI-SHO-KAN BUGGENHOUT, employees, financial statistics.