LOCAL UNIQUE

Contactgegevens LOCAL UNIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOCAL UNIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOCAL UNIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DES CHARBONNIERS 16; 7050; JURBISE, België

Telefoon (phone): 65225962 (+32-65225962) 65225962 (+32-65225962)

Fax (fax): +32 (61) 971-74-79 +32 (61) 971-74-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOCAL UNIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOCAL UNIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOCAL UNIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOCAL UNIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOCAL UNIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOCAL UNIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOCAL UNIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOCAL UNIQUE
Products information LOCAL UNIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE02257385253
Ondernemingsnummer: 4000640869
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 764,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in LOCAL UNIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOCAL UNIQUE
(Get full report from official database of BE for LOCAL UNIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOCAL UNIQUE
Addition kinds of activities for LOCAL UNIQUE

244100. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
17319903. Algemeen elektrisch aannemer | General electrical contractor
20460110. Tapioca | Tapioca
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
34239900. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec
34420501. Baseboards, metaal | Baseboards, metal
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor

Werken bij LOCAL UNIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOCAL UNIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOCAL UNIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOCAL UNIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

  • CNC operator houtbewerking in de bouwsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze bouwklant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een CNC Houtbewerker (M/V) - Je komt terecht in een team van een 12-tal meubel makers en zal de 2 CNC machines aansturen in samenwerking met de werkvoorbereiders. - Dit betreft een job in het atelier, dagregime. (7u tem 16u15 en vrijdag tot 15u)

  • Operator 2 ploegen (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

  • NACHTWERK - MAGAZIJN REGIO AVELGEM - HEEL HOOG LOON! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Avelgem zijn we op zoek naar extra arbeidskrachten om in het magazijn te werken. U werkt in de vaste nacht van 22-6u. In het magazijn help je met verschillende magazijntaken: - orderpicker - inpakken van goederen - laden/lossen - ... Heel goede verloning!

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van LOCAL UNIQUE in sociale netwerken
Look for responds of LOCAL UNIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOCAL UNIQUE. Laat een reactie achter voor LOCAL UNIQUE. LOCAL UNIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOCAL UNIQUE. Leave a respond for LOCAL UNIQUE. LOCAL UNIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOCAL UNIQUE op de google maps. Adres en contacten LOCAL UNIQUE
Location of LOCAL UNIQUE on the google maps. Address and contacts of LOCAL UNIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come LOCAL UNIQUE LOCAL UNIQUE: Coeckelbergs Tom BVBA | DIP | General Service Office SPRL | VAN GASSEN | Borros

Other related companies as LOCAL UNIQUE: Coeckelbergs Tom BVBA | DIP | General Service Office SPRL | VAN GASSEN | Borros

LOCAL UNIQUE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOCAL UNIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02257385253. Het bedrijf LOCAL UNIQUE bevindt zich op het adres: CHEMIN DES CHARBONNIERS 16; 7050; JURBISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 764,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in LOCAL UNIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOCAL UNIQUE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOCAL UNIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOCAL UNIQUE, openstaande posities, locatie van LOCAL UNIQUE op de kaart.

LOCAL UNIQUE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOCAL UNIQUE, company assigned to the tax number BE02257385253. The company LOCAL UNIQUE is located at the address: CHEMIN DES CHARBONNIERS 16; 7050; JURBISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 764,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in LOCAL UNIQUE were not found.
The main activity of LOCAL UNIQUE is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOCAL UNIQUE is not available. You also can look at reviews of LOCAL UNIQUE, open positions, location of LOCAL UNIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOCAL UNIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOCAL UNIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOCAL UNIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOCAL UNIQUE, employees, financial statistics.