BUSHIDO-KARATE-CENTER

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • BUSHIDO-KARATE-CENTER
Private companiesInsurance Carriers • BUSHIDO-KARATE-CENTER

Contactgegevens BUSHIDO-KARATE-CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUSHIDO-KARATE-CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUSHIDO-KARATE-CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUFFELSESTEENWEG 125; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 32380226 32380226

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUSHIDO-KARATE-CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUSHIDO-KARATE-CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUSHIDO-KARATE-CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUSHIDO-KARATE-CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUSHIDO-KARATE-CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUSHIDO-KARATE-CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUSHIDO-KARATE-CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUSHIDO-KARATE-CENTER
Products information BUSHIDO-KARATE-CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in BUSHIDO-KARATE-CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUSHIDO-KARATE-CENTER
(Get full report from official database of BE for BUSHIDO-KARATE-CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUSHIDO-KARATE-CENTER
Addition kinds of activities for BUSHIDO-KARATE-CENTER

20759903. Sojaolie, taart of maaltijd | Soybean oil, cake or meal
33130103. spiegelijzer | Spiegeleisen
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls
58120204. Sneeuwkegelstandaard | Snow cone stand
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment

Werken bij BUSHIDO-KARATE-CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUSHIDO-KARATE-CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUSHIDO-KARATE-CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUSHIDO-KARATE-CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • Jobstudent verkoop kleding voor weekends en vakanties (m/v) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Blankenberge zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) die gedurende de weekends en vakantieperiodes wil werken als verkoopsmedewerker binnen de klediij. - U houdt de winkel draaiend en volledig in orde - U plooit de kleren netjes op en onderhoudt de winkel - Het ontvangen van klanten, bedienen en advies geven aan klanten

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

  • Logopedist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd logopedist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van BUSHIDO-KARATE-CENTER in sociale netwerken
Look for responds of BUSHIDO-KARATE-CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUSHIDO-KARATE-CENTER. Laat een reactie achter voor BUSHIDO-KARATE-CENTER. BUSHIDO-KARATE-CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUSHIDO-KARATE-CENTER. Leave a respond for BUSHIDO-KARATE-CENTER. BUSHIDO-KARATE-CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUSHIDO-KARATE-CENTER op de google maps. Adres en contacten BUSHIDO-KARATE-CENTER
Location of BUSHIDO-KARATE-CENTER on the google maps. Address and contacts of BUSHIDO-KARATE-CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come BUSHIDO-KARATE-CENTER BUSHIDO-KARATE-CENTER: COLL?GE V.C | Visioptic | OPTIEK DIERCKX | Laerehof | DE WITTE

Other related companies as BUSHIDO-KARATE-CENTER: COLL?GE V.C | Visioptic | OPTIEK DIERCKX | Laerehof | DE WITTE

BUSHIDO-KARATE-CENTER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUSHIDO-KARATE-CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf BUSHIDO-KARATE-CENTER bevindt zich op het adres: DUFFELSESTEENWEG 125; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in BUSHIDO-KARATE-CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUSHIDO-KARATE-CENTER is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUSHIDO-KARATE-CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUSHIDO-KARATE-CENTER, openstaande posities, locatie van BUSHIDO-KARATE-CENTER op de kaart.

BUSHIDO-KARATE-CENTER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUSHIDO-KARATE-CENTER, company assigned to the tax number BE03864410400. The company BUSHIDO-KARATE-CENTER is located at the address: DUFFELSESTEENWEG 125; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in BUSHIDO-KARATE-CENTER were not found.
The main activity of BUSHIDO-KARATE-CENTER is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUSHIDO-KARATE-CENTER is not available. You also can look at reviews of BUSHIDO-KARATE-CENTER, open positions, location of BUSHIDO-KARATE-CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUSHIDO-KARATE-CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUSHIDO-KARATE-CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUSHIDO-KARATE-CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUSHIDO-KARATE-CENTER, employees, financial statistics.