B.B.C. AS

Particuliere bedrijvenBosbouw • B.B.C. AS
Private companiesForestry • B.B.C. AS

Contactgegevens B.B.C. AS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.B.C. AS: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.B.C. AS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 130; 3665; AS, België

Telefoon (phone): 89658168 (+32-89658168) 89658168 (+32-89658168)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.B.C. AS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.B.C. AS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.B.C. AS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.B.C. AS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.B.C. AS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.B.C. AS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.B.C. AS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.B.C. AS
Products information B.B.C. AS

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in B.B.C. AS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.B.C. AS
(Get full report from official database of BE for B.B.C. AS)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.B.C. AS
Addition kinds of activities for B.B.C. AS

1422. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
5736. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
12210202. Eenheden trein laad faciliteit, bitumineuze of bruinkool | Unit train loading facility, bituminous or lignite
22110801. Batiste, katoen | Batiste, cotton
33120108. Coke, geproduceerd in chemische herstelcokesovens | Coke, produced in chemical recovery coke ovens
86610104. Broeders kerk | Brethren church

Werken bij B.B.C. AS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.B.C. AS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.B.C. AS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.B.C. AS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekisters (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    gezocht twee-talige Nederlands / Frans polyvalente bouwvakarbeider voor zwaar werk werf gelegen te kluisbergen je plaatst de betonnen dallen waar elektriciteitkasten op worden geplaast. voor opstart volg je een opleiding ba4 bij Elia

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van B.B.C. AS in sociale netwerken
Look for responds of B.B.C. AS in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.B.C. AS. Laat een reactie achter voor B.B.C. AS. B.B.C. AS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.B.C. AS. Leave a respond for B.B.C. AS. B.B.C. AS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.B.C. AS op de google maps. Adres en contacten B.B.C. AS
Location of B.B.C. AS on the google maps. Address and contacts of B.B.C. AS

Andere gerelateerde bedrijven als come B.B.C. AS B.B.C. AS: Detiege D | CRD | MATTHYS DOMINIQUE | Ovenlakkerij Driessen J BVBA | DEGRYSE - NEYENS

Other related companies as B.B.C. AS: Detiege D | CRD | MATTHYS DOMINIQUE | Ovenlakkerij Driessen J BVBA | DEGRYSE - NEYENS

B.B.C. AS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.B.C. AS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf B.B.C. AS bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 130; 3665; AS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in B.B.C. AS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.B.C. AS is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.B.C. AS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.B.C. AS, openstaande posities, locatie van B.B.C. AS op de kaart.

B.B.C. AS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.B.C. AS, company assigned to the tax number BE07082580566. The company B.B.C. AS is located at the address: DORPSSTRAAT 130; 3665; AS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in B.B.C. AS were not found.
The main activity of B.B.C. AS is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B.B.C. AS is not available. You also can look at reviews of B.B.C. AS, open positions, location of B.B.C. AS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.B.C. AS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.B.C. AS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.B.C. AS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.B.C. AS, employees, financial statistics.