GEMEENTELIJKE SPORTHAL

Contactgegevens GEMEENTELIJKE SPORTHAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTELIJKE SPORTHAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTELIJKE SPORTHAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAALSTRAAT 118; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93889676 (+32-93889676) 93889676 (+32-93889676)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTELIJKE SPORTHAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTELIJKE SPORTHAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTELIJKE SPORTHAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTELIJKE SPORTHAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTELIJKE SPORTHAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTELIJKE SPORTHAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTELIJKE SPORTHAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTELIJKE SPORTHAL
Products information GEMEENTELIJKE SPORTHAL

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in GEMEENTELIJKE SPORTHAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTELIJKE SPORTHAL
(Get full report from official database of BE for GEMEENTELIJKE SPORTHAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTELIJKE SPORTHAL
Addition kinds of activities for GEMEENTELIJKE SPORTHAL

244999. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
25990301. Ziekenhuisbedden | Hospital beds
31310503. Tips, schoen | Tips, shoe
48139904. Telefoon communicatie makelaar | Telephone communications broker
57190107. Glaswerk | Glassware

Werken bij GEMEENTELIJKE SPORTHAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTELIJKE SPORTHAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTELIJKE SPORTHAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTELIJKE SPORTHAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • Elektromechanieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet op onze productiesite te Oudenaarde. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van alle betonverwerkingsinstallaties. Je gaat ook preventief te werk, zodat de productie steeds optimaal blijft functioneren. Je waakt hierdoor een veilige werkomgeving. Er wordt een interne opleiding voorzien.

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

    Regio: VOLLEZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

Zoek naar antwoorden van GEMEENTELIJKE SPORTHAL in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTELIJKE SPORTHAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTELIJKE SPORTHAL. Laat een reactie achter voor GEMEENTELIJKE SPORTHAL. GEMEENTELIJKE SPORTHAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTELIJKE SPORTHAL. Leave a respond for GEMEENTELIJKE SPORTHAL. GEMEENTELIJKE SPORTHAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTELIJKE SPORTHAL op de google maps. Adres en contacten GEMEENTELIJKE SPORTHAL
Location of GEMEENTELIJKE SPORTHAL on the google maps. Address and contacts of GEMEENTELIJKE SPORTHAL

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTELIJKE SPORTHAL GEMEENTELIJKE SPORTHAL: Vanhecke Pascal | LUDOTH?QUE DE LA FL?CH?RE | Finess NV | Mus茅e des Beaux Arts | BOULANGERIE REYNDERS

Other related companies as GEMEENTELIJKE SPORTHAL: Vanhecke Pascal | LUDOTH?QUE DE LA FL?CH?RE | Finess NV | Mus茅e des Beaux Arts | BOULANGERIE REYNDERS

GEMEENTELIJKE SPORTHAL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTELIJKE SPORTHAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf GEMEENTELIJKE SPORTHAL bevindt zich op het adres: WAALSTRAAT 118; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportcentra. Producten gemaakt in GEMEENTELIJKE SPORTHAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEMEENTELIJKE SPORTHAL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTELIJKE SPORTHAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTELIJKE SPORTHAL, openstaande posities, locatie van GEMEENTELIJKE SPORTHAL op de kaart.

GEMEENTELIJKE SPORTHAL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENTELIJKE SPORTHAL, company assigned to the tax number BE02335388183. The company GEMEENTELIJKE SPORTHAL is located at the address: WAALSTRAAT 118; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportcentra. Products created in GEMEENTELIJKE SPORTHAL were not found.
The main activity of GEMEENTELIJKE SPORTHAL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTELIJKE SPORTHAL is not available. You also can look at reviews of GEMEENTELIJKE SPORTHAL, open positions, location of GEMEENTELIJKE SPORTHAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTELIJKE SPORTHAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTELIJKE SPORTHAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTELIJKE SPORTHAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTELIJKE SPORTHAL, employees, financial statistics.