HORSE FITFORM INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvencommunicatie • HORSE FITFORM INTERNATIONAL
Private companiesCommunications • HORSE FITFORM INTERNATIONAL

Contactgegevens HORSE FITFORM INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HORSE FITFORM INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HORSE FITFORM INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EXPANSION 13; 4460; GRACE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): 42463615 (+32-42463615) 42463615 (+32-42463615)

Fax (fax): +32 (19) 281-13-61 +32 (19) 281-13-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HORSE FITFORM INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HORSE FITFORM INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HORSE FITFORM INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HORSE FITFORM INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HORSE FITFORM INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HORSE FITFORM INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HORSE FITFORM INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HORSE FITFORM INTERNATIONAL
Products information HORSE FITFORM INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE05585968017
Ondernemingsnummer: 4726562500
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 450,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in HORSE FITFORM INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HORSE FITFORM INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for HORSE FITFORM INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HORSE FITFORM INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for HORSE FITFORM INTERNATIONAL

10440000. Zilveren ertsen | Silver ores
20330411. Groenten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetables: packaged in cans, jars, etc.
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
38120500. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
59619909. Vissen, jagen en kampeeruitrusting en benodigdheden: per post | Fishing, hunting and camping equipment and supplies: by mail

Werken bij HORSE FITFORM INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HORSE FITFORM INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HORSE FITFORM INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HORSE FITFORM INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Tijdelijk technisch administratief bediende (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor de administratieve opvolging, magazijnbeheer en ondersteuning van technische dienst. Je takenpakket bestaat uit: het magazijn van de technische dienst beheren artikels aan in het software pakket maken technische goederen aankopen offertes aan vragen en opvolgen bestellingen plaatsen en levertijden opvolgen het softwarepakket up to date houden

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • jobstudent +18jaar (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een outsourcing bedrijf gespecialiseerd in technische profielen zijn we op zoek naar jobstudenten. Je voert allerhande technische functies uit naargelang je kennis.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • Conventioneel machinebediener (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van HORSE FITFORM INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of HORSE FITFORM INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HORSE FITFORM INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor HORSE FITFORM INTERNATIONAL. HORSE FITFORM INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HORSE FITFORM INTERNATIONAL. Leave a respond for HORSE FITFORM INTERNATIONAL. HORSE FITFORM INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HORSE FITFORM INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten HORSE FITFORM INTERNATIONAL
Location of HORSE FITFORM INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of HORSE FITFORM INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come HORSE FITFORM INTERNATIONAL HORSE FITFORM INTERNATIONAL: PALERMO | Claeys-Luteijn BVBA | Linea Hortus BVBA | LANGEWOUTERS | St Sebastiaen

Other related companies as HORSE FITFORM INTERNATIONAL: PALERMO | Claeys-Luteijn BVBA | Linea Hortus BVBA | LANGEWOUTERS | St Sebastiaen

HORSE FITFORM INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HORSE FITFORM INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05585968017. Het bedrijf HORSE FITFORM INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: RUE DE L'EXPANSION 13; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 450,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in HORSE FITFORM INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HORSE FITFORM INTERNATIONAL is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HORSE FITFORM INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HORSE FITFORM INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van HORSE FITFORM INTERNATIONAL op de kaart.

HORSE FITFORM INTERNATIONAL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HORSE FITFORM INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE05585968017. The company HORSE FITFORM INTERNATIONAL is located at the address: RUE DE L'EXPANSION 13; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 450,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sport- and kampeermateriaal. Products created in HORSE FITFORM INTERNATIONAL were not found.
The main activity of HORSE FITFORM INTERNATIONAL is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HORSE FITFORM INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of HORSE FITFORM INTERNATIONAL, open positions, location of HORSE FITFORM INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HORSE FITFORM INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HORSE FITFORM INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HORSE FITFORM INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HORSE FITFORM INTERNATIONAL, employees, financial statistics.