Alimad

Contactgegevens Alimad: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alimad: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alimad

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bollinckx 13; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 524 00 10 (+32-02 524 00 10) 02 524 00 10 (+32-02 524 00 10)

Fax (fax): +32 (57) 149-16-26 +32 (57) 149-16-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alimad: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alimad"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alimad"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alimad, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alimad. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alimad, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alimad. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alimad
Products information Alimad

BTW identificatienummer (tax): BE09470733642
Ondernemingsnummer: 5587890625
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Alimad zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Spices and condiments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alimad
(Get full report from official database of BE for Alimad)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alimad
Addition kinds of activities for Alimad

5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
7513. Verhuur van vrachtwagens en verhuur, zonder chauffeurs | Truck rental and leasing, without drivers
20860101. Fruitdrankjes (minder dan 100% sap): verpakt in blikjes, enz. | Fruit drinks (less than 100% juice): packaged in cans, etc.
22119907. Card roll stoffen, katoen | Card roll fabrics, cotton
46130000. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
89990501. Cloud zaaien | Cloud seeding

Werken bij Alimad: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alimad: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alimad. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alimad. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kobbegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOBBEGEM)

    Regio: KOBBEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

Zoek naar antwoorden van Alimad in sociale netwerken
Look for responds of Alimad in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alimad. Laat een reactie achter voor Alimad. Alimad bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alimad. Leave a respond for Alimad. Alimad on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alimad op de google maps. Adres en contacten Alimad
Location of Alimad on the google maps. Address and contacts of Alimad

Andere gerelateerde bedrijven als come Alimad Alimad: COIFFURE JOSEPHINE | KRIS GEUENS | TI?RCE - LADBROKES | Alfa Light NV | DEFISOFT

Other related companies as Alimad: COIFFURE JOSEPHINE | KRIS GEUENS | TI?RCE - LADBROKES | Alfa Light NV | DEFISOFT

Alimad is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alimad, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09470733642. Het bedrijf Alimad bevindt zich op het adres: Rue Bollinckx 13; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Spices and condiments. Producten gemaakt in Alimad zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alimad is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alimad is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alimad, openstaande posities, locatie van Alimad op de kaart.

Alimad is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alimad, company assigned to the tax number BE09470733642. The company Alimad is located at the address: Rue Bollinckx 13; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 320,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Spices and condiments. Products created in Alimad were not found.
The main activity of Alimad is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Alimad is not available. You also can look at reviews of Alimad, open positions, location of Alimad on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alimad, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alimad, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alimad, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alimad, employees, financial statistics.