VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE
Private companiesMembership Organizations • VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE

Contactgegevens VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoenderstraat 50; 9230; Wetteren, België

Telefoon (phone): 09 366 57 80 (+32-09 366 57 80) 09 366 57 80 (+32-09 366 57 80)

Fax (fax): +32 (86) 895-58-31 +32 (86) 895-58-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE
Products information VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE

BTW identificatienummer (tax): BE07574218750
Ondernemingsnummer: 1703948974
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE
(Get full report from official database of BE for VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE
Addition kinds of activities for VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE

206400. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
503900. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
769919. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
01610403. Broccoli boerderij | Broccoli farm
20910100. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
35680202. Koppelingen, as: stijf, flexibel, universeel gewricht, enz. | Couplings, shaft: rigid, flexible, universal joint, etc.
38299910. Vloeibare scintillatie spectrometers | Liquid scintillation spectrometers
51479900. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
55210000. Gebruikte autodealers | Used car dealers

Werken bij VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Dakwerker (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ervaren dakwerkers gezocht m/v je doet dakschrijnwerken en hebt ervaring met leien daken

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Nieuwerkerken, 9 uur per week. (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Nieuwerkerken. Het gastgezin zoekt hulp voor licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken en koken . Je werkt op maandag, donderdag en vrijdag van 16:30 to 19:30. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE in sociale netwerken
Look for responds of VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE. Laat een reactie achter voor VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE. VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE. Leave a respond for VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE. VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE op de google maps. Adres en contacten VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE
Location of VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE on the google maps. Address and contacts of VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE: Tout Prix | Verleyen M | RAYMOND DUPONT | MEUBLES DUQUIN-DUDEK | De Laet F BVBA

Other related companies as VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE: Tout Prix | Verleyen M | RAYMOND DUPONT | MEUBLES DUQUIN-DUDEK | De Laet F BVBA

VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07574218750. Het bedrijf VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE bevindt zich op het adres: Hoenderstraat 50; 9230; Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE, openstaande posities, locatie van VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE op de kaart.

VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE, company assigned to the tax number BE07574218750. The company VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE is located at the address: Hoenderstraat 50; 9230; Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Speech therapists. Products created in VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE were not found.
The main activity of VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE is not available. You also can look at reviews of VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE, open positions, location of VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN AERDE EVY & DE SMET SOFIE, employees, financial statistics.