ADA Domus BVBA

Contactgegevens ADA Domus BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADA Domus BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADA Domus BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weymoutlaan 6; 2960; Brecht, België

Telefoon (phone): 03 271 27 71 (+32-03 271 27 71) 03 271 27 71 (+32-03 271 27 71)

Fax (fax): 03 271 27 72 (+32-03 271 27 72) 03 271 27 72 (+32-03 271 27 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADA Domus BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADA Domus BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADA Domus BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADA Domus BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADA Domus BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADA Domus BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADA Domus BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADA Domus BVBA
Products information ADA Domus BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09802520751
Ondernemingsnummer: 1410888671
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 471,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ADA Domus BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Solar protection - Outside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADA Domus BVBA
(Get full report from official database of BE for ADA Domus BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADA Domus BVBA
Addition kinds of activities for ADA Domus BVBA

123101. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
591299. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec
736300. Help leveringsdiensten | Help supply services
24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
76990000. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
95319901. Building standards agency, government | Building standards agency, government

Werken bij ADA Domus BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADA Domus BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADA Domus BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADA Domus BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Chauffeur C kipwagen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de omgeving van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffeur C kipwagen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van ADA Domus BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ADA Domus BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADA Domus BVBA. Laat een reactie achter voor ADA Domus BVBA. ADA Domus BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADA Domus BVBA. Leave a respond for ADA Domus BVBA. ADA Domus BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADA Domus BVBA op de google maps. Adres en contacten ADA Domus BVBA
Location of ADA Domus BVBA on the google maps. Address and contacts of ADA Domus BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ADA Domus BVBA ADA Domus BVBA: LةONEL LISON | MONTI C. | Electrocoat Genk NV | CPJC | GARAGE VITO sprl-bvba

Other related companies as ADA Domus BVBA: LةONEL LISON | MONTI C. | Electrocoat Genk NV | CPJC | GARAGE VITO sprl-bvba

ADA Domus BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADA Domus BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09802520751. Het bedrijf ADA Domus BVBA bevindt zich op het adres: Weymoutlaan 6; 2960; Brecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 471,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Solar protection - Outside. Producten gemaakt in ADA Domus BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADA Domus BVBA is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADA Domus BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADA Domus BVBA, openstaande posities, locatie van ADA Domus BVBA op de kaart.

ADA Domus BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADA Domus BVBA, company assigned to the tax number BE09802520751. The company ADA Domus BVBA is located at the address: Weymoutlaan 6; 2960; Brecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 471,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Solar protection - Outside. Products created in ADA Domus BVBA were not found.
The main activity of ADA Domus BVBA is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADA Domus BVBA is not available. You also can look at reviews of ADA Domus BVBA, open positions, location of ADA Domus BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADA Domus BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADA Domus BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADA Domus BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADA Domus BVBA, employees, financial statistics.