Abirol

Contactgegevens Abirol: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abirol: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abirol

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drakenhoflaan; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 230 01 17; 03 384 03 09 (+32-03 230 01 17; 03 384 03 09) 03 230 01 17; 03 384 03 09 (+32-03 230 01 17; 03 384 03 09)

Fax (fax): 03 384 39 97 (+32-03 384 39 97) 03 384 39 97 (+32-03 384 39 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abirol: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abirol"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abirol"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abirol, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abirol. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abirol, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abirol. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abirol
Products information Abirol

BTW identificatienummer (tax): BE08774200439
Ondernemingsnummer: 7800537109
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Shutters

Product categorie (product category): Solar protection - Outside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abirol
(Get full report from official database of BE for Abirol)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abirol
Addition kinds of activities for Abirol

171100. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
17310400. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
37140124. Stokstangen, motorvoertuig | Tie rods, motor vehicle
50630101. Busbars en trolleykanalen | Bus bars and trolley ducts
76992212. Reparatie van lasapparatuur | Welding equipment repair
78120102. Educatieve film productie | Educational motion picture production
80210108. prosthodontist | Prosthodontist

Werken bij Abirol: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abirol: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abirol. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abirol. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • zelfstandig logopediste (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

Zoek naar antwoorden van Abirol in sociale netwerken
Look for responds of Abirol in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abirol. Laat een reactie achter voor Abirol. Abirol bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abirol. Leave a respond for Abirol. Abirol on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abirol op de google maps. Adres en contacten Abirol
Location of Abirol on the google maps. Address and contacts of Abirol

Andere gerelateerde bedrijven als come Abirol Abirol: Confort Mosan SCRL | Aikido Louviérois ASBL | DE HEIDE | MELKERIJWINKEL | S. CALLANT

Other related companies as Abirol: Confort Mosan SCRL | Aikido Louviérois ASBL | DE HEIDE | MELKERIJWINKEL | S. CALLANT

Abirol is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Abirol, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08774200439. Het bedrijf Abirol bevindt zich op het adres: Drakenhoflaan; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 718,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Solar protection - Outside. Lijst met producten zijn Shutters.
De hoofdactiviteit van Abirol is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abirol is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abirol, openstaande posities, locatie van Abirol op de kaart.

Abirol is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Abirol, company assigned to the tax number BE08774200439. The company Abirol is located at the address: Drakenhoflaan; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 718,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Solar protection - Outside. List of products are Shutters.
The main activity of Abirol is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Abirol is not available. You also can look at reviews of Abirol, open positions, location of Abirol on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abirol, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abirol, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abirol, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abirol, employees, financial statistics.