THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA
Private companiesForestry • THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA

Contactgegevens THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 141B; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 32 44 43 (+32-011 32 44 43) 011 32 44 43 (+32-011 32 44 43)

Fax (fax): 011 32 44 43 (+32-011 32 44 43) 011 32 44 43 (+32-011 32 44 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA
Products information THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06033935546
Ondernemingsnummer: 8697845458
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Solar protection - Inside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA
(Get full report from official database of BE for THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA
Addition kinds of activities for THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA

35310202. Kranen, schip | Cranes, ship
35310813. Subsoiler bijlagen, trekker gemonteerd | Subsoiler attachments, tractor mounted
38210108. Vriezers, laboratorium | Freezers, laboratory
39999917. Gouden stempelen, behalve boeken | Gold stamping, except books
48139901. Telefoonkabel service, land of duikboot | Telephone cable service, land or submarine
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores
57340203. Software, zaken en niet-spel | Software, business and non-game
87110300. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers

Werken bij THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Vertaler tolk gezocht! (student) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vertalingen Nederlands-Frans Mogelijkheid om vanuit thuis te werken Interesse ? Neem asap contact met ons op 056/48.37.07

  • Join Activate Bruxelles pour te faire de l'argent pendant l'année scolaire! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Travailler chez Activate vous offre plus qu'un job standard : Nous vous préparons à la vie active dans une équipe de jeunes et d'une manière ludique! Nous représentons des organisations à but non-lucratif mais nous travaillons aussi en collaboration avec des marques commerciales bien connues. Le ralliement à nos projets se fait par des discussions ouvertes dans la rue et par le porte-à-porte. Nous sommes une équipe de recruteurs sympas et dynamiques, et nous recherchons toujours de nouveaux collègues de travail! Chaque jour, nous arpentons les rues de la région de Bruxelles pour convaincre le public au sujet des nos ONG's & nos organisations commerciales et trouver de nouveaux donateurs prêts à rejoindre nos bonnes causes. Etre recruteur, c'est avoir un super job qui permet d'apprendre beaucoup car nous sommes en contact avec toutes sortes de personnes. L’ambiance dans les équipes est bonne et agréable. Souvent, à la fin de la journée, vous boirez un verre au bureau avec tous vos collègues. Et chez nous, vous pouvez travailler autant que vous le souhaitez, mais nous comptons sur vous au minimum une fois par semaine.

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA. Laat een reactie achter voor THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA. THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA. Leave a respond for THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA. THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA op de google maps. Adres en contacten THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA
Location of THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA on the google maps. Address and contacts of THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA: A.Z.D. BVBA | G. & D. CATERING | A.B.V.V.-VOEDING TURNHOUT | HUIS BELMODA | KAPPA-CONSULT

Other related companies as THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA: A.Z.D. BVBA | G. & D. CATERING | A.B.V.V.-VOEDING TURNHOUT | HUIS BELMODA | KAPPA-CONSULT

THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06033935546. Het bedrijf THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 141B; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 533,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Solar protection - Inside. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA, openstaande posities, locatie van THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA op de kaart.

THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA, company assigned to the tax number BE06033935546. The company THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA is located at the address: Nieuwstraat 141B; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 533,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Solar protection - Inside. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA is not available. You also can look at reviews of THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA, open positions, location of THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIJS GORDIJNEN ENGELEN BVBA, employees, financial statistics.